Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 277 / 3
SONY pisze:
Dziwi mnie że użytkownik F. wypisuje takie pierdoły
Zazwyczaj mądrze pisał
Miło, że tak o mnie sądzisz. :)

Po prostu zboczyliśmy na tematy, gdzie mam bardzo nietypowe poglądy. Możecie mnie zaorać. Nie chcę się dalej wypowiadać w takim razie.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 478 / 22 / 0
Huk pisze:
"Celem istnienia rodu jest trwanie rodu. "
ma pan dowod?
Ród może trwać albo obumrzeć. Trzeciej opcji nie ma. Nie ma półtrwania rodu albo "rodu w stanie zawieszenia". Chyba że się wierzy we wskrzeszanie umarłych. Ale był już taki co ponoć to potrafił, nazywał się Jezus. Wskrzeszał tylko Żydów. "Nie idźcie do pogan — mówi — i nie wstępujcie do żadnego miasta samarytańskiego! Idźcie raczej do owiec, które poginęły z domu Izraela."
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Celem istnienia X jest trwanie X.
W miejsce X podstaw dowolny obiekt. Prawda objawiona :-D
  • 834 / 17 / 0
szalonykot pisze:
Huk pisze:
"Celem istnienia rodu jest trwanie rodu. "
ma pan dowod?
Ród może trwać albo obumrzeć. Trzeciej opcji nie ma. Nie ma półtrwania rodu albo "rodu w stanie zawieszenia". Chyba że się wierzy we wskrzeszanie umarłych. Ale był już taki co ponoć to potrafił, nazywał się Jezus. Wskrzeszał tylko Żydów. "Nie idźcie do pogan — mówi — i nie wstępujcie do żadnego miasta samarytańskiego! Idźcie raczej do owiec, które poginęły z domu Izraela."
to nie ma nic do rzeczy
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 478 / 22 / 0
zombie_ritual pisze:
Celem istnienia X jest trwanie X.
W miejsce X podstaw dowolny obiekt. Prawda objawiona :-D
Słońce w końcu zgaśnie. Takie są nieubłagane prawa fizyki. Ród można wówczas jeszcze przedłużyć, emigrując do innego układu słonecznego. Nie wszystkie rzeczy mogą więc trwać w nieskończoność, nie wszystkie wydają się zaprogramowane by istniały. Niektóre mają swój określony czas trwania - np. ciało ludzkie. Celem istnienia ciała ludzkiego jest przedłużenie rodu - zrodzenie kolejnego jego członka. Nie jest nim trwanie samo w sobie - potem ciało może umrzeć.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 17 / 0
"Celem istnienia ciała ludzkiego jest przedłużenie rodu - zrodzenie kolejnego jego członka."
kolejne nie podparte dowodami pierdolenie, wez juz nie postuj bo smieciusz
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 478 / 22 / 0
SONY pisze:
istnieniem psa/kota/lamy/strusia jest to samo
Z tej czwórki, w wyewoluowaniu w samoświadomą formę życia zdolną do budowania skomplikowanych urządzeń i budowli najbardziej kibicuję kotom. Chyba nie trzeba mówić, dlaczego.
Huk pisze:
"Celem istnienia ciała ludzkiego jest przedłużenie rodu - zrodzenie kolejnego jego członka."
kolejne nie podparte dowodami pierdolenie, wez juz nie postuj bo smieciusz
Komu zależy na bezdzietnych ludziach?
  • 46 / / 0
@Fentyloacośtam

na moje jesteś jednym z debeściaków jeśli chodzi o modów
weź spojrz na the lighta byłego ultra-ćpun i ultra-alkusa
co się chwali że na sylwka zrobił parodniowy maraton

tak wyglądają modzi- dno i mół

a inteligentni ludzi krytykę przyjmują :-)
spójrz na dzisiejsze postingi the lighta- totalne przeciwieństwo xD
Uwaga! Użytkownik SONY jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 17 / 0
"Komu zależy na bezdzietnych ludziach?"
wspólnocie
  • 122 / 5 / 0
Moim zdaniem homoseksualizm to nie jest choroba, tylko zaburzenie.
Normą jest jednak heteroseksualizm. *całe pierdolenie związane z normą, z tym, że takie pojęcie jest durne ale istnieje większość, która rozwinęła się ewolucyjnie, a odstępstwa od tej większości to zaburzenia*
To nie znaczy, że uważam, że zaburzenie w takim kontekście musi być złe.
Sprawdzone info idealnie podkreślił fakt, że w dzisiejszej cywilizacji jest dużo więcej wokół pojęcia "istnienie", nie są to tylko instynkty pierwotne.

Co zabawne, ja sama jestem biseksualna. Ale wiem, że kiedy homoseksualizm został wykreślony z listy chorób, to było to działanie bardziej lobby gejowskiego, niż samego WHO.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2017 przez motzno, łącznie zmieniany 1 raz.
pure madnessex-miosis
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.