Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 164 / 3 / 0
3 dzien samo u47. tylko nood ula oferowala

mdphp biale 50mg
u 47 tyle ile dzialalo

sniff obie naraz 5 minut jest idealnie. nic nie przewaza.spokoj, stymulacja , eufo, ogar ,motywacja .logika, knkrety taki chialbym byc
po 30 minutach niepkoj, niegar, deliktny
po 1.5 h czuc samo mdphp ula znikła, niepokoj niogar rztrzesienie wzrasta

,
  • 419 / 44 / 0
Czy miksowanie tego bezpiecznego 3cmc z
a/ MDMA
b/ lizergamidem
c/ a-pihp
jest bezpieczne? nie będzie za dużo serotoniny? czytałem tu kiedyś o możliwości zs po za dużej dawce samego cmc ze względu właśnie na bardzo dużo uwolnieniej sero. czy to się lączy z tymi związkami?
  • 658 / 53 / 0
A/nie
B/nie ma sensu
C/ idk
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 2874 / 298 / 0
W jakich odstępach czasu brać 4-FMA, pigułę i kodeinę by mieć euforię na poziomie hard?
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1676 / 106 / 0
Ok 14 poszedl tussidex w ilosci 2tabs.

Bedzie problem z 4fma ?
Kur... ze ja ulotek nie czytam...
Tussidex, tussipect...
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2874 / 298 / 0
Co do mojego sylwestrowego mixu:

~~30-60mg oralnie 4-FMA (niewiele bo tylko miało być małym podkładem, nie lubię tego w większych dawkach)
po godzinie zarzucone pixa (według ecstasydata.org 133mg MDMA) i jarane non stop blanty.
Powiem wam że miks mnie nie powalił pomimo wyborowego towarzystwa. Więcej uboków (mielenie gębą, odwodnienie (znaczy nie odczuwałem ale piłem szklanka za szklanką (nie alko!), odczucie zimna) niż przyjemności, no może stymulacja szczególnie w późniejszym okresie działania była przydatna, ale to średnio. Poza tym blanty nie potrafiły się przebić przez pixe i fma przez następne 8h. Oczy nawet nie przekrwione. Po około 3h od pixy zarzuciłem 300mg kodeiny i tutaj też nic dupy nie urwało, trochę mnie tylko uspokoiło, ale żadnego urwania dupy nie było.

Wydawało mi się żę miks może być fajny ale mnie osobiście nie rozwalił. Teraz siedzę np. na samej takiej samej pixie i już czuję się lepiej niż wczoraj, pomimo że tolerka też powinna się dać we znaki.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1676 / 106 / 0
Tak sie konczy mixowanie wieklu rzeczy.
Poza tym 4fma poszlo nosowo czy oralnie.
Samo 4fma czy sama pixa by dakly lepij.

U mnie poszlo jednak pv8.
W niewielkich ilosciach.
Ale jednak DXM troche zrylo to wszystko
Coz sprawdza sie stara prawda, ze najlepiej wrzucic 1 gora 2 substancje.
Latwiej to opanowac i ogarnac.

Wiec DXM + alko + pv8 to nie do konca dobry pomysl
(z perdpektywy dnia zamiast pv8 4fma tez byloby raczej chybione)
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Orientuje się ktoś może czy alkohol z kodeiną w małych ilościach może być mocno szkodliwy? Wyczytałem że alko wzmacnia kodę i jest średnio bezpiecznie dla wątroby i nerek, nie było nic o dawkach. Koło 21:30 planuję wypić ok. 100 wódki 40% i po 20-30 minutach dorzucić 300mg kody, do tego nikotyna ok. 6mg. Dodam że w ciągu 3 miesięcy było 3x po 450mg kody i wcześniej w ciągu 12 miesięcy 4x w mniejszych dawkach.
  • 270 / 13 / 0
Jak się ma miks MDMA (piguł lub krzyszałów) z meth lub 3fa w rozsądnych ilościach?
  • 438 / 14 / 0
04 stycznia 2017greenman2415 pisze:
Orientuje się ktoś może czy alkohol z kodeiną w małych ilościach może być mocno szkodliwy? Wyczytałem że alko wzmacnia kodę i jest średnio bezpiecznie dla wątroby i nerek, nie było nic o dawkach. Koło 21:30 planuję wypić ok. 100 wódki 40% i po 20-30 minutach dorzucić 300mg kody, do tego nikotyna ok. 6mg. Dodam że w ciągu 3 miesięcy było 3x po 450mg kody i wcześniej w ciągu 12 miesięcy 4x w mniejszych dawkach.
10 minut czytania działu kodeina i znajdziesz odpowiedź.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.