wkurwionygnoj pisze:Chciałbym zapytać jakimi suplementami mogę przyśpieszyć powrót przejaranego mózgu do normalności? Napomnę że dieta, sport, sen dopięte są na ostatni guzik
https://www.youtube.com/watch?v=Xw61p5b ... e=youtu.be
MrCriffi pisze:Odbiegając minimalnie od tematu. Skoro niektóre nootropy nie mają wyraźnego działania, nie boicie się że dostaniecie smakowy cukier puder? Słyszałem że sklep ze zdrowiem w nazwie ma kiepskawą opinię, a co sądzicie o vitalment.pl? Tanio, ale nic nie mogę na ich temat znaleźć, oprócz genialnego zapewnienia na ich stronie głównej o "99% czystości", trochę się boję zostawiać tam swoje pieniądze.
Kluposz pisze:U was też tak poranki wyglądają, czasem jak patrze ile tego łykam to aż się wystraszyć ktoś może![]()
U mnie nawet lepiej, bo jeszcze dochodzą przyprawki, napoje, biały proszek (czasami w nos) i jeszcze wieczorny rytuał żeby moc wejść do krainy morfeusza
Co do zdrowego ja również nigdy sie nie zawiodłem. Ta fala hejtu jest od idiotów, biorą np noopept w przekonaniu ze musza czekać dwa tygodnie i ładują za mała dawkę licząc na efekt, albo ze nie działa na zdrowy mózg :nuts:
Fido69 pisze:Jest forumowy sprzedawca nootropów, o którym złej opinie nie znalazłem, a wy jakimiś kodami musicie się posiłkować żeby jakichś niewiadomo jakich wyszukiwać ;)
The dream is gone
Kluposz pisze:U was też tak poranki wyglądają, czasem jak patrze ile tego łykam to aż się wystraszyć ktoś może![]()
ChrisMoltisanti pisze:Jest też paru licealistów i studentów pierwszego roku medycyny którzy udzielają porad co do zdrowia przepisując wikipedię, traktuj co masz na forum z odpowiednim dystansem. A tamten "szyfr" to chyba dlatego że nie można (albo można, skomplikowane te regulaminy) podawać nazw sklepów/vendorów/adresów bo reklama itd.Fido69 pisze:Jest forumowy sprzedawca nootropów, o którym złej opinie nie znalazłem, a wy jakimiś kodami musicie się posiłkować żeby jakichś niewiadomo jakich wyszukiwać ;)
The dream is gone
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.