Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
PowerOfFlower pisze:Jak dalej chcesz to mogę sprawdzić ile wchodzi do tej nakrętki, ale niestety napewno nie dziś i nie mogę zagwarantować kiedy, ale najprawdopodobniej jutro, a jak nie to ostatecznie w środę jeśli dalej potrzebujesz ofc.
Pozdro i nie linczować nie mam wprawy w opisywaniu substancji, ani pisaniu TR-ów zwłaszcza na bieżąco. Długość tego posta jest dowodem na ewidentną stymulacje
Moim zdaniem twój TR był bardzo dobry, nie masz co się schizować niepotrzebnie ;).
Jakby mógł się ktoś jeszcze inny wypowiedzieć z mniejszą tolerką jak wygląda ta sprawa stymulacji i dorzutek, tzn. czy dorzutki serio nie działają?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Uroboros pisze:Jakbyś mógł, to byłbym zajebiście wdzięczny :). Ew. oprócz tego jakby ci przyszło do głowy jakieś inne, uniwersalne 'naczynie' na małą ilość prochu, bo ja nic wymyślić nie mogę :/.PowerOfFlower pisze:Jak dalej chcesz to mogę sprawdzić ile wchodzi do tej nakrętki, ale niestety napewno nie dziś i nie mogę zagwarantować kiedy, ale najprawdopodobniej jutro, a jak nie to ostatecznie w środę jeśli dalej potrzebujesz ofc.
Pozdro i nie linczować nie mam wprawy w opisywaniu substancji, ani pisaniu TR-ów zwłaszcza na bieżąco. Długość tego posta jest dowodem na ewidentną stymulacje
Moim zdaniem twój TR był bardzo dobry, nie masz co się schizować niepotrzebnie ;).
Jakby mógł się ktoś jeszcze inny wypowiedzieć z mniejszą tolerką jak wygląda ta sprawa stymulacji i dorzutek, tzn. czy dorzutki serio nie działają?
Znalazłem taką zatyczkę tylko czarną i niestety muszę Cię rozczarować, bo mi na wadze z dokładnościa do 0,001g pokazało 0,610g
OFFTOP BTW jak ty chcesz dzielić 2'-Oxo-PCM, bo chyba nie w ten sposób
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
http://docdro.id/5TEUBym
A tak w ogóle to proponuje kupić wagę, chociaż sam pierwszy raz zwazyłem swoje RTI a z 3g to już prawie końcówka
edit sorry za jakosc linijki ale jak wiekszosć rzeczy u mnie naznaczona jest GBL.
Ale nie no, odmierzę tą zakrętką, to będzie 610mg. Podzielę na oko na 6 części. Przykurwię dla bezpieczeństwa 3/4 tej części (choć i tak chciałem na pierwszy raz 100mg, ale jak mi się odmierzy 150, to wolę nie przeholować
@baltazargabka spróbuję w ciągu paru dni się pobawić, ale mam tylko NaOH ew sodę.
Testy zakończone - był sampel i znikł
Jeśli ktoś chce napisać , że powinienem robić x przerwy, nie dorzucać x razy i nie robić miksów OK ja to szanuję, ale jak chcecie opinię po miesiącu przerwy to trzeba zamawiać i recenzować. Miksy robiłem na własną odpowiedzialność, gdy już mniej więcej zapoznałem się z RTI. BTW pierwsza substancja od bardzo dawna, której nie miksowałem z mj. Osobiście ja bym tyle siana na to nie wydał, może jeśli wprowadził by to jakiś polski vendor wygląd i działanie by się zgadzały, a cena byłaby mniejsza.
Czekam na opinie innych @Vida coś zamilkł, a @Uroboros rozumiem, że dawkowanie nie będzie zbyt precyzyjne
Jeszcze co do libido rzeczywiście niby neutralnie, ale jak siądzie podkrętka to skacze mocno w górę.
To chyba tyle pozdro.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.