Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
PowerOfFlower pisze:Jak dalej chcesz to mogę sprawdzić ile wchodzi do tej nakrętki, ale niestety napewno nie dziś i nie mogę zagwarantować kiedy, ale najprawdopodobniej jutro, a jak nie to ostatecznie w środę jeśli dalej potrzebujesz ofc.
Pozdro i nie linczować nie mam wprawy w opisywaniu substancji, ani pisaniu TR-ów zwłaszcza na bieżąco. Długość tego posta jest dowodem na ewidentną stymulacje
Moim zdaniem twój TR był bardzo dobry, nie masz co się schizować niepotrzebnie ;).
Jakby mógł się ktoś jeszcze inny wypowiedzieć z mniejszą tolerką jak wygląda ta sprawa stymulacji i dorzutek, tzn. czy dorzutki serio nie działają?
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Uroboros pisze:Jakbyś mógł, to byłbym zajebiście wdzięczny :). Ew. oprócz tego jakby ci przyszło do głowy jakieś inne, uniwersalne 'naczynie' na małą ilość prochu, bo ja nic wymyślić nie mogę :/.PowerOfFlower pisze:Jak dalej chcesz to mogę sprawdzić ile wchodzi do tej nakrętki, ale niestety napewno nie dziś i nie mogę zagwarantować kiedy, ale najprawdopodobniej jutro, a jak nie to ostatecznie w środę jeśli dalej potrzebujesz ofc.
Pozdro i nie linczować nie mam wprawy w opisywaniu substancji, ani pisaniu TR-ów zwłaszcza na bieżąco. Długość tego posta jest dowodem na ewidentną stymulacje
Moim zdaniem twój TR był bardzo dobry, nie masz co się schizować niepotrzebnie ;).
Jakby mógł się ktoś jeszcze inny wypowiedzieć z mniejszą tolerką jak wygląda ta sprawa stymulacji i dorzutek, tzn. czy dorzutki serio nie działają?
Znalazłem taką zatyczkę tylko czarną i niestety muszę Cię rozczarować, bo mi na wadze z dokładnościa do 0,001g pokazało 0,610g
OFFTOP BTW jak ty chcesz dzielić 2'-Oxo-PCM, bo chyba nie w ten sposób
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
http://docdro.id/5TEUBym
A tak w ogóle to proponuje kupić wagę, chociaż sam pierwszy raz zwazyłem swoje RTI a z 3g to już prawie końcówka
edit sorry za jakosc linijki ale jak wiekszosć rzeczy u mnie naznaczona jest GBL.
Ale nie no, odmierzę tą zakrętką, to będzie 610mg. Podzielę na oko na 6 części. Przykurwię dla bezpieczeństwa 3/4 tej części (choć i tak chciałem na pierwszy raz 100mg, ale jak mi się odmierzy 150, to wolę nie przeholować
@baltazargabka spróbuję w ciągu paru dni się pobawić, ale mam tylko NaOH ew sodę.
Testy zakończone - był sampel i znikł
Jeśli ktoś chce napisać , że powinienem robić x przerwy, nie dorzucać x razy i nie robić miksów OK ja to szanuję, ale jak chcecie opinię po miesiącu przerwy to trzeba zamawiać i recenzować. Miksy robiłem na własną odpowiedzialność, gdy już mniej więcej zapoznałem się z RTI. BTW pierwsza substancja od bardzo dawna, której nie miksowałem z mj. Osobiście ja bym tyle siana na to nie wydał, może jeśli wprowadził by to jakiś polski vendor wygląd i działanie by się zgadzały, a cena byłaby mniejsza.
Czekam na opinie innych @Vida coś zamilkł, a @Uroboros rozumiem, że dawkowanie nie będzie zbyt precyzyjne
Jeszcze co do libido rzeczywiście niby neutralnie, ale jak siądzie podkrętka to skacze mocno w górę.
To chyba tyle pozdro.
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.