Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Reisende pisze:Nawiasem mówiąc, polecam ten miks, morfina plus diazepam iv, bardzo przyjemne :D
Ja nie grzeje juz ładnych parę miesięcy i czuje iż pora zakończyć ten ciąg trzeźwości. Zastanawiam się jaka dawka porobi mnie odpowiednio po takiej przerwie? Ostatnio skończyłam chyba na 120-130mg.
Reisende pisze:Czyżbyś to był Ty?
Reisende pisze:nie pamiętam, z tamtego okresu niewiele pamiętam.
Reisende pisze:Ja nie grzeje juz ładnych parę miesięcy i czuje iż pora zakończyć ten ciąg trzeźwości. Zastanawiam się jaka dawka porobi mnie odpowiednio po takiej przerwie? Ostatnio skończyłam chyba na 120-130mg.
Dorwał się taki klient towaru i myślał,że skoro przed abstą miał tolerkę np na.5 centów bajzlowego,to 4 centki mu nie zaszkodzą.Zwała,zapadka i zimny trup-Tyle można oczekiwać po tolerancji "przed"abstynencją.
Dokładnie tak, jak to napisał fedor, najprostszy sposób na samobója. :nuts:
Posłuchajcie dziadka, :old: :finger: mam ciut większe doświadczenie w tej kwestii, od 99% hyperrealowiczów.
Turas, za to, co zaproponowałeś, powinieneś dostać w czaszkę, jeśliby Reisende zrobiłaby to, co jej zaproponowałeś, później zjadłyby Cię wyrzuty sumienia, pamietaj, że difka też ma depresyjny wpływ na ośrodek oddechowy.
W sumie - prosta droga na cmentarz.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Wymyśliłam, że podzielę tabletkę na trzy części, powinno wystarczyć.
Chociaż dziwnie bardziej obawiam się ze będzie za mało, niż za dużo. Ze wogole mnie to nie ugrzeje i będę tylko żałować po strzale ze znowu to zrobiłam.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.