Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / / 0
Tak ,clonazepm tez jest uzywany w przypadku napadu drgawkowego, leczenia padaczki. Co do relanium ,to ktoś dbający o zdrowie i chcący przeciwdzialac skutkom ubocznym może rozpuscic op.rolek 5mg w kilku cm3 spirytusu, acnosanu dodając następnie do żółtego roztworu glicerynę otrzyma domowa emulsje diazepamu.Oczywiście wymagana jest jeszcze obecność wenflonu(zalozonego wcześniej) i 2-giej osoby ,która w przypadku polekowego napadu drgawkowego(np. po Tramalu) zareaguje i zrobi iniekcje do wenflonu , pewnie 1-1,5cm3 ( 10-15mg) wystarczy.
  • 361 / 41 / 0
Drogi kolego, ktoś dbający o zdrowie nie będzie przerabial tabletek relanium do iniekcji, tylko zaopatrzy się w ampułki które właśnie do tego służą. Nawiasem mówiąc, polecam ten miks, morfina plus diazepam iv, bardzo przyjemne :D
  • 2976 / 256 / 0
Reisende pisze:
Nawiasem mówiąc, polecam ten miks, morfina plus diazepam iv, bardzo przyjemne :D
A kto ci tego miksa polecił ? ^_^ Jest szansa na lekkie odrobienie się, więc jak skończę obecny kawałek bupry to chętnie strzelę sobie czystej majeczki, muszę tylko się wyzerować z bupry aby nie było tak jak kiedyś :-) Zresztą bzt-u i tak brak, a znany zapewne w tym dziale sklep ponoć ma urlop więc i tak nici z zabawy w chemika. A kolejnego razu jak w moje łapki wpadła M (byłem wtedy albo na zejściu bupry (sporym, 5 dni lekko) albo na kodzie w dawce 600mg/dzień) i setka iv porobiła naprawdę średnio, dopiero druga przerobiona dała tyle mocy że było na dwa naprawdę smaczne strzały :cheesy: Jakby do tego dodać roleczki ze szkła i szczyptę jakiegoś dobrego dopaminergika to o jezu... :heart: Aż wolę nie myśleć ;]
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 41 / 0
Czyżbyś to był Ty? Możliwe, nie pamiętam, z tamtego okresu niewiele pamiętam.
Ja nie grzeje juz ładnych parę miesięcy i czuje iż pora zakończyć ten ciąg trzeźwości. Zastanawiam się jaka dawka porobi mnie odpowiednio po takiej przerwie? Ostatnio skończyłam chyba na 120-130mg.
  • 2976 / 256 / 0
Reisende pisze:
Czyżbyś to był Ty?
Jakże by inaczej :cool:
Reisende pisze:
nie pamiętam, z tamtego okresu niewiele pamiętam.
Domyślam się przypominając sobie częstotliwość z jaką skubałaś blister :-D Tak zewnętrznie to nie stwierdziłbym jakiś większych oznak niepamięci.
Reisende pisze:
Ja nie grzeje juz ładnych parę miesięcy i czuje iż pora zakończyć ten ciąg trzeźwości. Zastanawiam się jaka dawka porobi mnie odpowiednio po takiej przerwie? Ostatnio skończyłam chyba na 120-130mg.
25mg difki na histaminę i podbicie sedacji a potem 100mg aby się dobrze zgrzać. Tylko niech ktoś będzie przy tobie i sprawdza czy oddychasz, bo zauważyłem że po majce łatwo odpływasz i na sam widok można się nieźle przestraszyć ;)
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 215 / 33 / 0
Większość przedawkowań wśród kompociarzy,to nie były wypadki typu-ożeniony trefny towar,albo jakaś kosa,która trafiła w ręce desperata.Większość,to były przedawkowania po okresie abstynencji.
Dorwał się taki klient towaru i myślał,że skoro przed abstą miał tolerkę np na.5 centów bajzlowego,to 4 centki mu nie zaszkodzą.Zwała,zapadka i zimny trup-Tyle można oczekiwać po tolerancji "przed"abstynencją.
  • 1548 / 213 / 0
Ej, ludzie, 100 mg majki i.v, po paromiesięcznej przerwie, to prosta droga do parku sztywnych, w dębowej jesionce.
Dokładnie tak, jak to napisał fedor, najprostszy sposób na samobója. :nuts:
Posłuchajcie dziadka, :old: :finger: mam ciut większe doświadczenie w tej kwestii, od 99% hyperrealowiczów.
Turas, za to, co zaproponowałeś, powinieneś dostać w czaszkę, jeśliby Reisende zrobiłaby to, co jej zaproponowałeś, później zjadłyby Cię wyrzuty sumienia, pamietaj, że difka też ma depresyjny wpływ na ośrodek oddechowy.
W sumie - prosta droga na cmentarz.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 361 / 41 / 0
Spokojnie, na taką dawkę bym się nie ośmieliła po dłuższej przerwie. Mam jeszcze jakieś tam resztki rozumu ;)
Wymyśliłam, że podzielę tabletkę na trzy części, powinno wystarczyć.
Chociaż dziwnie bardziej obawiam się ze będzie za mało, niż za dużo. Ze wogole mnie to nie ugrzeje i będę tylko żałować po strzale ze znowu to zrobiłam.
  • 173 / 8 / 0
Spróbować na początek mniej - w lipcu po dwumiesięcznej przerwie od 50 zaczynałam. Bez efektu, ale zawsze lepsze to od niemiłego zaskoczenia i brzydkiego truchła w pokoiku. Chociaż to o czym piszecie nieobce, bo trudno było się oprzeć pokusie, co by nie zdegustować od razu koło 100 na dobry początek, tak żeby z butów wyrwało albo po prostu co by sobie wynagrodzić czasy posuchy...
A little water clears us of this deed. How easy is it, then!
  • 361 / 41 / 0
A ile bralas wcześniej, przed przerwą? Skoro 50mg nie poczulas, to jaka dawka Cie w końcu porobila?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.