Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Reisende pisze:Nawiasem mówiąc, polecam ten miks, morfina plus diazepam iv, bardzo przyjemne :D
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Ja nie grzeje juz ładnych parę miesięcy i czuje iż pora zakończyć ten ciąg trzeźwości. Zastanawiam się jaka dawka porobi mnie odpowiednio po takiej przerwie? Ostatnio skończyłam chyba na 120-130mg.
Reisende pisze:Czyżbyś to był Ty?
Reisende pisze:nie pamiętam, z tamtego okresu niewiele pamiętam.
Reisende pisze:Ja nie grzeje juz ładnych parę miesięcy i czuje iż pora zakończyć ten ciąg trzeźwości. Zastanawiam się jaka dawka porobi mnie odpowiednio po takiej przerwie? Ostatnio skończyłam chyba na 120-130mg.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Dorwał się taki klient towaru i myślał,że skoro przed abstą miał tolerkę np na.5 centów bajzlowego,to 4 centki mu nie zaszkodzą.Zwała,zapadka i zimny trup-Tyle można oczekiwać po tolerancji "przed"abstynencją.
Dokładnie tak, jak to napisał fedor, najprostszy sposób na samobója. :nuts:
Posłuchajcie dziadka, :old: :finger: mam ciut większe doświadczenie w tej kwestii, od 99% hyperrealowiczów.
Turas, za to, co zaproponowałeś, powinieneś dostać w czaszkę, jeśliby Reisende zrobiłaby to, co jej zaproponowałeś, później zjadłyby Cię wyrzuty sumienia, pamietaj, że difka też ma depresyjny wpływ na ośrodek oddechowy.
W sumie - prosta droga na cmentarz.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Wymyśliłam, że podzielę tabletkę na trzy części, powinno wystarczyć.
Chociaż dziwnie bardziej obawiam się ze będzie za mało, niż za dużo. Ze wogole mnie to nie ugrzeje i będę tylko żałować po strzale ze znowu to zrobiłam.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.