Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Więc mój prosty sposób jest taki kupujemy :
-Tauryna (ja kupuje w sklepie z odżywkami firmy Olimp)
"Tauryna wpływa na ośrodkowy układ nerwowy. Przypisuje się jej funkcje neuroprzekaźnika. Jest m.in. agonistą receptorów GABA(A). Tauryna miałaby poprawiać funkcje poznawcze i pomagać w nauce poprzez zwiększenie metabolizmu komórek glejowych i, pośrednio, wszystkich neuronów." ~Wikipedia
-Kofeina Bezwodna (zazwyczaj sklep z odżywkami firma Myprotein)
Działanie każdy zna
-Inozytol (w aptece)
Głównie ma poprawić samopoczucie
-Kofeina z guarany (guaranina) również w aptece w formie kapsułek
Wolniej się przyswaja niż zwykła syntetyczna kofeina czy kofeina z kawy dając nam stopniowe pobudzenie.
-Żeń-Szeń (w aptece) w kapsułkach np. Olimp
Polepsza nasze samopoczucie , zwiększa siły witalne
Wszystkie wyżej wymienione składniki biorę około 40-60min po spożyciu metkatynon'u . Do tego jeszcze dochodzi jeden energetyk (250ml) celem zwiększenia poziomu cukru jak i napoje energetyczne zawierają zazwyczaj około od 200 do 285 mg/100ml glukuronolakton który jest prekursorem syntezy rybozy i tauryny. {nie każdy energetyk zawiera glukuronolakton}
Oto ilość substancji wliczając w to energetyk spożytych substancji po spożyciu metkatynonu
90mg - Kofeina Bezwodna
1600mg - Ekstrakt Guarany (w tym 20% kofeiny)
1500mg - Inozytol
6500mg - Tauryna
900mg - Żeń-Szeń
Ilość substancji i ich działania jest ustosunkowana tolerancją na dane składniki i wyżej wymienione ilości wydają mi się najlepsze dla mojej osoby i odczuwam iż podane substancje zwiększają działanie metkata a przede wszystkim kiedy jego działanie słabnie jesteśmy pełni sił . Jeśli umieszczam temat w złym dziale przepraszam i proszę o przeniesienie . :-D
Powód: Przeniesiono
najlepiej zazywana przed w trakcie i po/ ja biore po 3 rabletki
efedryna przywraca dopamine dlatego podbija w trakcie i pomaga na zejsciu - dobra do kazdego stymulanta ktory dziala na dopamine
lightinside pisze:Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja?
lightinside pisze:Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja? Przy tym wariancie szłaby 1 paczka kocura. Konsumowałabym po 6 tabsów w ok. 4-ro godzinnym odstępie czasu (oral). Moklo wrzucane byłoby przed pierwszą i drugą dawką, ostatnia z kolei poleciałaby w celu wydłużenia działania. 2 razy testowałam to połączenie i raczej nic niepokojącego nie wystąpiło. Gdy pikawa zaczynała szaleć zarzucałam 1 mg alpry co w dużym stopniu serducho uspokajało. Powyższy miks ogarniałabym nie częściej niż raz w msc. Kot bez owego wspomagania działa marnie, z moklo to zupełnie inna klasa fazy. Tego typu sporadyczna zabawa jest stosunkowa bezpieczna, czy ryzyko pojawienia się poważniejszych komplikacji jest zbyt duże i to kategorycznie olać?
"Rutyna to rzecz zgubna "
lightinside pisze:Na pewno?![]()
lightinside pisze:A czy konieczne jest jedzenie benzo aby uspokoić pikawę?
lightinside pisze:Może ewentualnie w coś innego się zaopatrzyć zbijającego ciśnienie? Możesz coś polecić?
Razem kota walniemy.
Ja ją uczyłem i siorę tez.
Nie słuchaj dziada. Chce nam zepsuć trippa. To Chuj.
 
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
