4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2914 / 241 / 0
Co obecnie z piperazyn zamiast pFPP (które z tego co kojarzę jest nielegalne już) dałoby radę wydłużyć działanie kocura i zarazem nie namieszało we łbie zbytnio ? Bo skoro pCPP (kurwa, kto wymyśla te nazwy %-D ) zbyt psychodelizuje, a nie o to kaman. Patent na wzmacnianie już jest - moklobemid, teraz czas na drugą część ;p
Dawny nick: tur3k
  • 147 / 6 / 0
@slasher1995: Ja właśnie jestem na piracetamie i w sumie to nie wiem jak ze wzmacnianiem kota (ale penie tak samo jak z resztą ketonów) bo za mało razy go głaskałem żeby mieć porównanie ale testowałem inne b-k podczas brania piracetamu i zauważalnie wzmacniał i wydłużał działanie. tzn. Kiedy inni byli tylko lekko wystrzeleni ja biegałem po suficie i morda mi się nie zamykała %-D czym wszystkich wkurwiałem chociaż też byli porobieni i nie powinno im to przeszkadzać.
  • 3 / / 0
Witam niedawno zacząłem zabawiać się z metkatynonem . Lecz kiedy go zażyję mam wrażenie że pozytywna energia taki lekki speed zaczyna mi mijać po ok 2-3h . Po 4godzinach nic mi się nie chce , mija mi wielka nieopisana chęć rozm owy z ludźmi :wall: :-O . I wtedy jak już metkata niema chcielibyśmy aby nasz stan sprzed 2h powrócił . Więc za 3cim razem jak miałem przygotować metkata kupiłem kilka produktów które zawsze w domu mogą być gdzieś w szafce .

Więc mój prosty sposób jest taki kupujemy :

-Tauryna (ja kupuje w sklepie z odżywkami firmy Olimp)
"Tauryna wpływa na ośrodkowy układ nerwowy. Przypisuje się jej funkcje neuroprzekaźnika. Jest m.in. agonistą receptorów GABA(A). Tauryna miałaby poprawiać funkcje poznawcze i pomagać w nauce poprzez zwiększenie metabolizmu komórek glejowych i, pośrednio, wszystkich neuronów." ~Wikipedia

-Kofeina Bezwodna (zazwyczaj sklep z odżywkami firma Myprotein)
Działanie każdy zna

-Inozytol (w aptece)
Głównie ma poprawić samopoczucie

-Kofeina z guarany (guaranina) również w aptece w formie kapsułek
Wolniej się przyswaja niż zwykła syntetyczna kofeina czy kofeina z kawy dając nam stopniowe pobudzenie.

-Żeń-Szeń (w aptece) w kapsułkach np. Olimp
Polepsza nasze samopoczucie , zwiększa siły witalne

Wszystkie wyżej wymienione składniki biorę około 40-60min po spożyciu metkatynon'u . Do tego jeszcze dochodzi jeden energetyk (250ml) celem zwiększenia poziomu cukru jak i napoje energetyczne zawierają zazwyczaj około od 200 do 285 mg/100ml glukuronolakton który jest prekursorem syntezy rybozy i tauryny. {nie każdy energetyk zawiera glukuronolakton}

Oto ilość substancji wliczając w to energetyk spożytych substancji po spożyciu metkatynonu

90mg - Kofeina Bezwodna
1600mg - Ekstrakt Guarany (w tym 20% kofeiny)
1500mg - Inozytol
6500mg - Tauryna
900mg - Żeń-Szeń

Ilość substancji i ich działania jest ustosunkowana tolerancją na dane składniki i wyżej wymienione ilości wydają mi się najlepsze dla mojej osoby i odczuwam iż podane substancje zwiększają działanie metkata a przede wszystkim kiedy jego działanie słabnie jesteśmy pełni sił . Jeśli umieszczam temat w złym dziale przepraszam i proszę o przeniesienie . :-D
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2014 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono
  • 10 / 2 / 0
Mi najbardziej podbija działanie TYROZYNA (do kupienia w aklepie z odzywkami)

najlepiej zazywana przed w trakcie i po/ ja biore po 3 rabletki

efedryna przywraca dopamine dlatego podbija w trakcie i pomaga na zejsciu - dobra do kazdego stymulanta ktory dziala na dopamine
  • 40 / 10 / 0
Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja? Przy tym wariancie szłaby 1 paczka kocura. Konsumowałabym po 6 tabsów w ok. 4-ro godzinnym odstępie czasu (oral). Moklo wrzucane byłoby przed pierwszą i drugą dawką, ostatnia z kolei poleciałaby w celu wydłużenia działania. 2 razy testowałam to połączenie i raczej nic niepokojącego nie wystąpiło. Gdy pikawa zaczynała szaleć zarzucałam 1 mg alpry co w dużym stopniu serducho uspokajało. Powyższy miks ogarniałabym nie częściej niż raz w msc. Kot bez owego wspomagania działa marnie, z moklo to zupełnie inna klasa fazy. Tego typu sporadyczna zabawa jest stosunkowa bezpieczna, czy ryzyko pojawienia się poważniejszych komplikacji jest zbyt duże i to kategorycznie olać?
  • 2914 / 241 / 0
lightinside pisze:
Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja?
Ta, tylko zarzuć razem z moklo jakieś mocne antyoksydanty, bo duży wyjeb dopaminy jest ;] Ewentualnie mocniejszy kaliber - selegilina, tylko nie wiem czy tu są potrzebne "ochraniacze", bo sama selegilina ma działanie neuroprotekcyjne (choć nie wiadomo mi na ten moment w jakim kontekście).
  • 40 / 10 / 0
Na pewno? %-D sporo na forum jest niepokojących postów na temat łączenia tego MAOi z większością stymulantów, no ale jednak to 100 mg jedzone na raty to niewiele, może przy znacznie wyższym dawkowaniu jest to dopiero chujowy patent. A czy konieczne jest jedzenie benzo aby uspokoić pikawę? Podczas fazy wolałabym nie zarzucać ponieważ zbija w znacznym stopniu euforyczne działanie substancji. Może ewentualnie w coś innego się zaopatrzyć zbijającego ciśnienie? Możesz coś polecić? jeśli oczywiście to konieczne ;) benzo najlepiej podczas zejścia, w trakcie fazy jednak jest to lipna opcja
  • 3485 / 573 / 1
lightinside pisze:
Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja? Przy tym wariancie szłaby 1 paczka kocura. Konsumowałabym po 6 tabsów w ok. 4-ro godzinnym odstępie czasu (oral). Moklo wrzucane byłoby przed pierwszą i drugą dawką, ostatnia z kolei poleciałaby w celu wydłużenia działania. 2 razy testowałam to połączenie i raczej nic niepokojącego nie wystąpiło. Gdy pikawa zaczynała szaleć zarzucałam 1 mg alpry co w dużym stopniu serducho uspokajało. Powyższy miks ogarniałabym nie częściej niż raz w msc. Kot bez owego wspomagania działa marnie, z moklo to zupełnie inna klasa fazy. Tego typu sporadyczna zabawa jest stosunkowa bezpieczna, czy ryzyko pojawienia się poważniejszych komplikacji jest zbyt duże i to kategorycznie olać?
Jesli grzejesz kota raz w miesiacu to nie wiem po co w ogóle bawic sie we wzmacnianie... to raczej domena ludzi w ciągu, kiedy wyrabia sie tolerka. Choć w moim przypadku kot dziala po 2 latach tak samo (zawsze i od poczatku 1 paka acataru). Jedynie co zauważam to czas działania- skrócil sie nieznacznie. Kot bez owego wspomagania działa marnie- to mnie akurat zaskakuje... moze czegos nie dopisałęs?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2914 / 241 / 0
lightinside pisze:
Na pewno? %-D
Na pewno, sam waliłem w kabel z selegiliną i było wykurwiście. Ważne żeby filtrować to parkinsona się nie dostanie. Ja mam ale wrodzonego więc wyjebane %-D Żarcik taki, filtrujcie zawsze i wszędzie, inaczej manganizm będzie :old:
lightinside pisze:
A czy konieczne jest jedzenie benzo aby uspokoić pikawę?
Jak dobrze zrobisz kota to dopiero na zjeździe wrzucaj benzo jak kot się rozłoży na pefkę i inne gówna, wtedy benzo jest bardzo mile widziane :)
lightinside pisze:
Może ewentualnie w coś innego się zaopatrzyć zbijającego ciśnienie? Możesz coś polecić?
Kaptopryl się nada, ogólnie alfa blokery. Pod żadnym pozorem (!!!) nie stosować beta blokerów (jak propranolol) bo będzie spore kuku i w najgorszym przypadku karetka.
  • 5774 / 1179 / 43
ejjj, nie strasz mi kumpeli.
Razem kota walniemy.
Ja ją uczyłem i siorę tez.
Nie słuchaj dziada. Chce nam zepsuć trippa. To Chuj.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.