4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2932 / 243 / 0
Co obecnie z piperazyn zamiast pFPP (które z tego co kojarzę jest nielegalne już) dałoby radę wydłużyć działanie kocura i zarazem nie namieszało we łbie zbytnio ? Bo skoro pCPP (kurwa, kto wymyśla te nazwy %-D ) zbyt psychodelizuje, a nie o to kaman. Patent na wzmacnianie już jest - moklobemid, teraz czas na drugą część ;p
Dawny nick: tur3k
  • 147 / 6 / 0
@slasher1995: Ja właśnie jestem na piracetamie i w sumie to nie wiem jak ze wzmacnianiem kota (ale penie tak samo jak z resztą ketonów) bo za mało razy go głaskałem żeby mieć porównanie ale testowałem inne b-k podczas brania piracetamu i zauważalnie wzmacniał i wydłużał działanie. tzn. Kiedy inni byli tylko lekko wystrzeleni ja biegałem po suficie i morda mi się nie zamykała %-D czym wszystkich wkurwiałem chociaż też byli porobieni i nie powinno im to przeszkadzać.
  • 3 / / 0
Witam niedawno zacząłem zabawiać się z metkatynonem . Lecz kiedy go zażyję mam wrażenie że pozytywna energia taki lekki speed zaczyna mi mijać po ok 2-3h . Po 4godzinach nic mi się nie chce , mija mi wielka nieopisana chęć rozm owy z ludźmi :wall: :-O . I wtedy jak już metkata niema chcielibyśmy aby nasz stan sprzed 2h powrócił . Więc za 3cim razem jak miałem przygotować metkata kupiłem kilka produktów które zawsze w domu mogą być gdzieś w szafce .

Więc mój prosty sposób jest taki kupujemy :

-Tauryna (ja kupuje w sklepie z odżywkami firmy Olimp)
"Tauryna wpływa na ośrodkowy układ nerwowy. Przypisuje się jej funkcje neuroprzekaźnika. Jest m.in. agonistą receptorów GABA(A). Tauryna miałaby poprawiać funkcje poznawcze i pomagać w nauce poprzez zwiększenie metabolizmu komórek glejowych i, pośrednio, wszystkich neuronów." ~Wikipedia

-Kofeina Bezwodna (zazwyczaj sklep z odżywkami firma Myprotein)
Działanie każdy zna

-Inozytol (w aptece)
Głównie ma poprawić samopoczucie

-Kofeina z guarany (guaranina) również w aptece w formie kapsułek
Wolniej się przyswaja niż zwykła syntetyczna kofeina czy kofeina z kawy dając nam stopniowe pobudzenie.

-Żeń-Szeń (w aptece) w kapsułkach np. Olimp
Polepsza nasze samopoczucie , zwiększa siły witalne

Wszystkie wyżej wymienione składniki biorę około 40-60min po spożyciu metkatynon'u . Do tego jeszcze dochodzi jeden energetyk (250ml) celem zwiększenia poziomu cukru jak i napoje energetyczne zawierają zazwyczaj około od 200 do 285 mg/100ml glukuronolakton który jest prekursorem syntezy rybozy i tauryny. {nie każdy energetyk zawiera glukuronolakton}

Oto ilość substancji wliczając w to energetyk spożytych substancji po spożyciu metkatynonu

90mg - Kofeina Bezwodna
1600mg - Ekstrakt Guarany (w tym 20% kofeiny)
1500mg - Inozytol
6500mg - Tauryna
900mg - Żeń-Szeń

Ilość substancji i ich działania jest ustosunkowana tolerancją na dane składniki i wyżej wymienione ilości wydają mi się najlepsze dla mojej osoby i odczuwam iż podane substancje zwiększają działanie metkata a przede wszystkim kiedy jego działanie słabnie jesteśmy pełni sił . Jeśli umieszczam temat w złym dziale przepraszam i proszę o przeniesienie . :-D
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2014 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono
  • 10 / 2 / 0
Mi najbardziej podbija działanie TYROZYNA (do kupienia w aklepie z odzywkami)

najlepiej zazywana przed w trakcie i po/ ja biore po 3 rabletki

efedryna przywraca dopamine dlatego podbija w trakcie i pomaga na zejsciu - dobra do kazdego stymulanta ktory dziala na dopamine
  • 40 / 10 / 0
Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja? Przy tym wariancie szłaby 1 paczka kocura. Konsumowałabym po 6 tabsów w ok. 4-ro godzinnym odstępie czasu (oral). Moklo wrzucane byłoby przed pierwszą i drugą dawką, ostatnia z kolei poleciałaby w celu wydłużenia działania. 2 razy testowałam to połączenie i raczej nic niepokojącego nie wystąpiło. Gdy pikawa zaczynała szaleć zarzucałam 1 mg alpry co w dużym stopniu serducho uspokajało. Powyższy miks ogarniałabym nie częściej niż raz w msc. Kot bez owego wspomagania działa marnie, z moklo to zupełnie inna klasa fazy. Tego typu sporadyczna zabawa jest stosunkowa bezpieczna, czy ryzyko pojawienia się poważniejszych komplikacji jest zbyt duże i to kategorycznie olać?
  • 2932 / 243 / 0
lightinside pisze:
Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja?
Ta, tylko zarzuć razem z moklo jakieś mocne antyoksydanty, bo duży wyjeb dopaminy jest ;] Ewentualnie mocniejszy kaliber - selegilina, tylko nie wiem czy tu są potrzebne "ochraniacze", bo sama selegilina ma działanie neuroprotekcyjne (choć nie wiadomo mi na ten moment w jakim kontekście).
  • 40 / 10 / 0
Na pewno? %-D sporo na forum jest niepokojących postów na temat łączenia tego MAOi z większością stymulantów, no ale jednak to 100 mg jedzone na raty to niewiele, może przy znacznie wyższym dawkowaniu jest to dopiero chujowy patent. A czy konieczne jest jedzenie benzo aby uspokoić pikawę? Podczas fazy wolałabym nie zarzucać ponieważ zbija w znacznym stopniu euforyczne działanie substancji. Może ewentualnie w coś innego się zaopatrzyć zbijającego ciśnienie? Możesz coś polecić? jeśli oczywiście to konieczne ;) benzo najlepiej podczas zejścia, w trakcie fazy jednak jest to lipna opcja
  • 3564 / 581 / 1
lightinside pisze:
Pytanko... czy metkat wzmacniany małymi dawkami moklo (3x po ok. 35 mg) jest stosunkowo bezpieczna opcja? Przy tym wariancie szłaby 1 paczka kocura. Konsumowałabym po 6 tabsów w ok. 4-ro godzinnym odstępie czasu (oral). Moklo wrzucane byłoby przed pierwszą i drugą dawką, ostatnia z kolei poleciałaby w celu wydłużenia działania. 2 razy testowałam to połączenie i raczej nic niepokojącego nie wystąpiło. Gdy pikawa zaczynała szaleć zarzucałam 1 mg alpry co w dużym stopniu serducho uspokajało. Powyższy miks ogarniałabym nie częściej niż raz w msc. Kot bez owego wspomagania działa marnie, z moklo to zupełnie inna klasa fazy. Tego typu sporadyczna zabawa jest stosunkowa bezpieczna, czy ryzyko pojawienia się poważniejszych komplikacji jest zbyt duże i to kategorycznie olać?
Jesli grzejesz kota raz w miesiacu to nie wiem po co w ogóle bawic sie we wzmacnianie... to raczej domena ludzi w ciągu, kiedy wyrabia sie tolerka. Choć w moim przypadku kot dziala po 2 latach tak samo (zawsze i od poczatku 1 paka acataru). Jedynie co zauważam to czas działania- skrócil sie nieznacznie. Kot bez owego wspomagania działa marnie- to mnie akurat zaskakuje... moze czegos nie dopisałęs?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2932 / 243 / 0
lightinside pisze:
Na pewno? %-D
Na pewno, sam waliłem w kabel z selegiliną i było wykurwiście. Ważne żeby filtrować to parkinsona się nie dostanie. Ja mam ale wrodzonego więc wyjebane %-D Żarcik taki, filtrujcie zawsze i wszędzie, inaczej manganizm będzie :old:
lightinside pisze:
A czy konieczne jest jedzenie benzo aby uspokoić pikawę?
Jak dobrze zrobisz kota to dopiero na zjeździe wrzucaj benzo jak kot się rozłoży na pefkę i inne gówna, wtedy benzo jest bardzo mile widziane :)
lightinside pisze:
Może ewentualnie w coś innego się zaopatrzyć zbijającego ciśnienie? Możesz coś polecić?
Kaptopryl się nada, ogólnie alfa blokery. Pod żadnym pozorem (!!!) nie stosować beta blokerów (jak propranolol) bo będzie spore kuku i w najgorszym przypadku karetka.
  • 5777 / 1184 / 43
ejjj, nie strasz mi kumpeli.
Razem kota walniemy.
Ja ją uczyłem i siorę tez.
Nie słuchaj dziada. Chce nam zepsuć trippa. To Chuj.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.