Jeśli chodzi o działanie, już kiedyś ktoś wspominał, że najwyraźniej jej działanie odczuwają ci, u których poziom dopaminy jest mocno poniżej normy. Tzn. jeśli na co dzień czujesz się dobrze i chcesz poczuć się jeszcze lepiej, pewnie będziesz rozczarowany. U mnie, np. zamiast wzrostu motywacji pojawiała się czasem senność.
DorianGray pisze:W dni, kiedy brałem L-Dopę zdarzyło mi się kilka razy wypić 2 piwa pod wieczór. Żadnych ciekawych interakcji nie odnotowałem.
Jeśli chodzi o działanie, już kiedyś ktoś wspominał, że najwyraźniej jej działanie odczuwają ci, u których poziom dopaminy jest mocno poniżej normy. Tzn. jeśli na co dzień czujesz się dobrze i chcesz poczuć się jeszcze lepiej, pewnie będziesz rozczarowany. U mnie, np. zamiast wzrostu motywacji pojawiała się czasem senność.
Wyczytałem, że bardzo dobrze działa na pewność siebie, a że mam 'delikatny' problem chciałem zacząć kuracje i stąd moje pytanie bo wiesz jak to jest gdy wypijesz 2 piwa a najdą smaki na więcej i człowiek się najebie, raczej nie chciałbym się obudzić po tamtej stronie albo lepiej, wcale się już nie obudzić.
-nauce
-poprawieniu samopoczucia i pewności siebie (coś pro społecznego)
-wspomoże motywacje
Ktoś podpowiedział by mi jakie substancje by sie do tego nadawały?
Ponadto jestem uczniem i nie moge sobie pozwolić na koszt większy niż 100zł miesięcznie.
Cholinergiki zbijają wazokonstrykcję?
Czy Noopept byłby odpowiedni?
Może ktoś się wypowiedzieć na temat L-dopy pod względem mieszania z innymi substancjami? Szczególnie chodzi mi o alkohol, gdyż chciałbym zacząć suplementacje a wiem, że weekendami zdarzy mi się wypić piwko ewentualnie osiem i chciałbym wiedzieć co mi grozi. I czy naprawdę lewodopa poprawia pewność siebie tak bardzo jak ją opisują w internetach?
L-dopa nie powinna mieć z alko interkacji niebezpiecznych. Jedyne możliwe negatywne efekty z tego miksa to większy spadek ciśnienia, tachykardia i nudności po alko.
Warto rozważyć taką przyjemność? Kosztuje ok. 300 zł.
Od wtorku z rana zaraz po śniadaniu mieszam z wodą/pepsi 5-10mg coluracetamu + 500mg choliny+500mg alcar'u (acetylo-l-karnityna) do tego podjezykowo jedna pipete tego neurofluidu z prl8-53 tj 5mg. Nie czuje praktycznie nic. Minelo 5 dni, moze oczekiwalem cudow, moze doraznego dzialania przynajmniej jednego z tych supli (przy czym reszta pokazalaby swoj potencjal w dluzszej perspektywie czasu?). Jak to jest. Troche za to zaplacilem, a kupilem glownie na pamiec. Dzieki!
Rano noopept 15mg, alpha gpc 500mg, rhodiola 100mg, nalt 100mg, 5htp-50mg do tego kawa.
Po obiedzie - noopept 15mg, nalt 100mg, tribulus - 300mg, ginko 300mg
Wieczorem 5htp 100mg
Co o tym sądzicie? Myślę jeszcze nad fenylopiracetamem doraźnie. Ogólnie zależy mi zwiększeniu funkcji kognitywnych i jednocześnie zwiększenie możliwości organizmu od strony wytzymałości ze względu na to jaki sport uprawiam praktycznie codziennie. Oczywiście wiadomo. Do tego dieta, 8 godzin snu no i sport jak już wspomniałem. Czegoś może tu brakuje? Może coś dorzucić?
Dzięki za pomoc :-D
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.