Jak to jest z tym numerem i benzo? Mi sie wyjdaje ze ten ćpun coś za dużo przyjebal albo kupuje sobie tramal ktorego nie ma na wykazie substancji odurzających.
Proszę o odpowiedz
Ja mam podobne pytanie, bo chcialem sobie Poltram wypisac - czy majac recepte biala, 100% legalna, zadne podrobki lacznie z pieczatka i sfalszowany podpis moga byc jakies klopoty przy/po realizacji na swoje dane, czy jak jest na 100% to juz kazdy ma w dupie.
Podbijam pytanie +jakby mial ktos sprawdzony wzor na wypisanie Poltramu czystego, bo slyszalem od farmaceuty, ze ostatnio zwracaja na to mocno uwage przy receptach na tramal, ze wzgledu na zwiekszona liczbe prob falszerstw.
Jeśli recepta sama sobie jest ok i kod recepty, swiadczeniodawcy był legalnie nadawany to już ponad 80% sukcesu bo przejdzie skanowanie. Błędne wypisywanie to nie powód by coś ppodejrzewać jeśli masz.dobre gadane i nie wyglądasz jak nieszczęście.
W skrajnych przypadkach mogą teoretycznie zadzwonić do lekarza i zapytać, ale tak mi się nie zdarzyło, a uwierz na słowo, że mam w tym spore doświadczenie...
Napisz mi priv a dam Ci niezawodna rade na tramal
qlimatajox pisze:Podbijam pytanie +jakby mial ktos sprawdzony wzor na wypisanie Poltramu czystego, bo slyszalem od farmaceuty, ze ostatnio zwracaja na to mocno uwage przy receptach na tramal, ze wzgledu na zwiekszona liczbe prob falszerstw.
Jeśli recepta sama sobie jest ok i kod recepty, swiadczeniodawcy był legalnie nadawany to już ponad 80% sukcesu bo przejdzie skanowanie. Błędne wypisywanie to nie powód by coś ppodejrzewać jeśli masz.dobre gadane i nie wyglądasz jak nieszczęście.
W skrajnych przypadkach mogą teoretycznie zadzwonić do lekarza i zapytać, ale tak mi się nie zdarzyło, a uwierz na słowo, że mam w tym spore doświadczenie...
Napisz mi priv a dam Ci niezawodna rade na tramal
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.