- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
W skrócie oczekuję stymulacji fizyczno-psychicznej, mega motywacji, rozgadania i pewności siebie tak aby zachować działanie prospołeczne i jednoczesny ogar w głowie (pozorna trzeźwość) i pozbycie się tych schiz? Mix z lubronazepamem? Albo lepszy z dikla? Albo jednak GBL?
sa mniej schizogenne stimy,,
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
O GBL się nie wypowiem, bo nie wiem.
Drugie miejsce na podium to clon rc + alfa pvp. Ale tutaj już po 2 tygodniach się w bance jebało.
Kurwa jak ja za tym tęsknię.
Czy jeszcze kiedyś będzie mi dane :(
zapytał czy wody chce. :nuts:
JanBreivik2 pisze:Ogólnie szukam miksu substancji, dzięki któremu mogę się spodziewać stymulacji fizyczno-psychicznej, mega motywacji, rozgadania i pewności siebie tak aby zachować działanie prospołeczne i jednoczesny ogar w głowie (pozorna trzeźwość) i pozbycie się tych schiz związanych ze stimami? Mix z flubromazepamem? Albo lepszy z dikla? Albo jednak gbl?
Teraz jadę na 4mpd + alprazolam i jest podobnie. Tylko że mam lęki po tym stimie i musze brac coraz wiecej benzo. Szukam stima po którym benzo nie bedzie konieczne.
Polecam też ogólnie dorzucić 4Me-TMP w dawce 30mg mniej wiecej co 2 godziny. Skupienie i dopamina rośnie.
Pomimo dużych dawek benzo .. nigdy , nawet solo mnie nie zamuliły .
Medikinet CR 40mg
Tentin 10mg
Wellbutrin 300mg
Pregabalina 450mg
alprazolam 2mg
Shrank23 pisze: .
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.