Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 566 / 29 / 0
2-3 razy mocniejsze niż pentendron? Czyli dawki 40-50mg będą dobre? Coraz więcej zabawek z coraz to mniejszym dawkowaniem :gun:
rchiro the best
  • 571 / 28 / 0
;-) Piszcie jak ktoś to puści ifał
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 51 / 0
Ludzie pisza ze euforyczne. To znaczy, ze cos wjezdza na serotonine? Czy 100% DNRI? Jest to dla mnie dosc wazne.
  • 2428 / 90 / 0
"Euforia" po stymulantach to nic innego jak wyrzut dopaminy, mało to ma wspólnego z z typową euforiom jak po euforykach, tam masz głównie sertonine + dopamine i reszte. Zawsze mnie wkurwiało nazywanie tego euforiom... no chyba ,że chodzi o meth abo Crack o nich można powiedzieć ,że występuje euforia i to jeszcze kurwa jaka?! %-D Tyko w przypaku meth i Crack`u to tej dopaminy som kurewsko olbrzymie ilości ^_^

Ja mam pytanie do osób co probowały tego dostepnego u nas sortu w białym Pudrze, jak ma sie sprawa bólu przy sniffie? i jak ze smakiem jest w miare znośny?

I drugie pytanie czy ma to jakieś pierdlnięcie na wejsciu?
Bo ten sort w żółtawym krysztale co miałem sampla jak dla mnie miał zbyt spokojne działanie, owszem dopaminy było fkurwe dużo , ale co z tego jak mi tu kurewsko brakowało noradrenalinowego profila... Dobry stims musi nie tyko ruchać dope ale i po nor jechać! Bo tak samo a-PiHP jest kozackie ale w działaniu czuć , że czegoś tu brakuje do konkretnej pizdy. Ogólnie to sie zawiodłem z letka NEP`em spodziewałem sie czegoś znacznie lepszego niż pentedron, a tu taki przykry zawód... Chociaż nie skreslam jeszcze tego związku bo może ten mój sorcik był letko chujowaty? :huh: Jak wpadnie mi coś hajsu i nie rozjebie go całego na kolejne zamowionko na a-PiHP to sie pewno skusze na wzięcie tego gjecika na stestowanie, może tym razem zaskoczy mnie pozytywnie działanie tego bjeda-ketonika ^_*
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 4 / 0
Szczerze powiem ze po wcześniejszych opiniach spodziewałem sie ze bedzie hicior ale moim zdaniem jest bardzo podobne do hexa tylko trochę mniej skutków ubocznych, nie ma problemów z wysławianiem. Śnić prawie bezbolesny rylko ten chemiczny smak
  • 18 / 2 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Ja mam pytanie do osób co probowały tego dostepnego u nas sortu w białym Pudrze, jak ma sie sprawa bólu przy sniffie? i jak ze smakiem jest w miare znośny?
Ból lekki, nic nadzwyczajnego ale specjalnie łagodny też nie jest na moje standardy
Spływ ok. Smak bardzo ok, jeden z niewielu albo może nawet jedyny stymulant, który nie sprawa u mnie automatycznego skrzywienia na twarzy.
Modyfikowany Bigos pisze:
I drugie pytanie czy ma to jakieś pierdlnięcie na wejsciu?
Lekkie lub brak, stawiam raczej na to drugie.

Ogólnie póki co całkiem na plus solo, niedługo przetestuje w bardziej imprezowych warunkach.
  • 70 / 10 / 0
Kilka razy brałem pentedron i przypasował mi bardzo. Było to piękne nawet bym rzekł. Dlatego mam pytanie. Jaki podjazd nep ma do penty i czy jest szansa że mi on siądzie?
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 169 / 15 / 0
Właśnie dzisiaj dotarł do mnie NEP i po pierwszych próbach muszę stwierdzić, że w działaniu jest to wypisz, wymaluj pentedron, być może nieco bardziej euforyczny. Pentka swego czasu bardzo lubiłem i bez wahania przyznaję, że oto mamy do czynienia z jego legalną kopią! Co do negatywów, środek dziedziczy niestety główną wadę pentedronu, a mianowicie wywołuje dosyć wyraźną tachykardię. À propos, zawsze zastanawiało mnie, że mimo wspomnianej właściwości, po pencie byłem w stanie usnąć bez benzo, a znacznie większe z tym problemy miałem po metylo- czy etylofenidacie, które są przecież znacznie mniej "kardiozwałowe"...

A, co do szczegółów technicznych eksperymentu, to szczurek, jak do tej pory, przyjął ok. 80 mg pn. w jednej porcji ;)
  • 954 / 51 / 0
Dysozwierz pisze:
.
Nie próbowałem penty, więc nie jestem w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale właśnie spróbowałem NEPa i mogę potwierdzić słowa przedmówców - wjeżdża na serce jak meth, głównie dopamina, mniej noradrenaliny (za mało jak na stymulant), serotonine też chyba minimalnie, w paru procentach smyra. Brak wjazdu jako takiego (sniff), ogółem SPOKO, ale nie ma się nad czym też spuszczać, chociaż przez noc i z rana przerobiłem trochę czegoś innego, więc ciężko mi się wypowiadać na temat profilu działania samego w sobie, bo na pewno odczuwam to słabiej niż gdybym walnął po krótkim detoxie, więc może nie doceniam substancji - sprawdzę w przyszłości.

Ale nawet jeżeli jest mocniejsze, niż teraz odnoszę wrażenie to i tak zdecydowanie wjazd na serce (bez kitu wali mi jak po mecie, a jestem cały dzień na benzo) nieadekwatny do efektów, które dostaje się w zamian. Od strony technicznej - na start, dla względnego bezpieczeństwa walnąłem 30mg sniffem. Zadziałać zadziałało, ale niewiele poczułem w głowie w przeciwieństwie do klatki piersiowej. 2 godziny później doprawiłem około 60mg sniffem (łącznie sypałem klasyczną setkę, ale nieduża ilość pyłu mi się rozsypała, dlatego "około" - ale łącznie 100 na pewno nie przekroczone i na pewno nie mniej niż 80 razem). Tu już działanie wyraźniej poczułem, ale niedosyt pozostał nadal. Co do samego podania nosem to w porównaniu do obecnych rcków dość delikatne, wręcz bezbolesne, chociaż przy tym drugim sniffie 60~ nos "po przejściach" poczuł gorycz xd.

Ostrzegam co do dawkowania, zwłaszcza osoby z małym doświadczeniem w stymulantach, ze względu na ten wjazd na serce, nie moc działania. Czytałem opinię jakiejś dziewczyny (więc strzelam, że nie miała więcej niż 60kg i ogólnie przez płeć "delikatniejszy" organizm), która wzięła 40 czy tam 50mg i napisała to co ja powyżej - mocny wjazd na serce, mimo braku stricte stymulacji fizycznej (mało nor. jak już pisałem) i efekty na granicach placebo. Na pierwszy raz, niezależnie od stażu w podobnych środkach (w rozumieniu = nawet osobom z większym) nie polecam przekraczać 60mg, żeby zapoznać się z indywidualną reakcją organizmu na ten związek, nawet jakby miało słabo zadziałać - lepiej dorzucić niż jebnąć na zawał. Dla totalnego nowicjusza to już w ogóle >50 zdecydowanie. Ciężko mi do czegokolwiek to porównać bo typowo "tylko/glównie stymulujących" substancji mega fanem nie jestem, nie wiem jak działał oryginał - pent, ale z tego co obecnie próbowałem to pod względem dopaminowym w pewnym sensie przypomina trochę hexen, może trochę 2fa, tylko z większymi skutkami ubocznymi (kardio).

Zresztą to akurat chyba widać po samym tym poście - zwykle się nie rozpisuję, a dojebałem niezły elaborat teraz, więc jednak coś tam działa :-p. Może też s&s robią swoje - zapewne w towarzystwie byłoby zdecydowanie lepiej, no i jak już wspominałem, ledwo skończyłem długą jazdę na dość podobnym środku, co też pewnie miało duży wpływ na odczucia - brak czasu na regenerację przekaźników i ogólne wypoczęcie. Podsumowując, w skrócie - zaczynać od małych dawek, warto mieć pod ręką coś na uspokojenie na wszelki wypadek i... czy polecam?

Nie wiem - fanom typowej alfowej jazdy się nie spodoba. Ja fanem takiej jazdy sam nie jestem, ale mimo w/w czynników i tak spodziewałem się nieco więcej. Powiem tak: raczej rewolucji wśród obecnych ketonów rc NEP nie rozpocznie, ale jeżeli stoimy przed wyborem - walnięcia go, albo spłukania w kiblu, to już lepiej sobie walnąć. Tyle. Jak klepnie lepiej po dłuższym detoxie to dam znać.

Dwa posty niżej jeszcze trochę popierdoliłem na temat substancji, jak ktoś jest zainteresowany to patrz niżej :D

Dodano akapity dla czytelności | 909
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2016 przez JanBreivik2, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 70 / 10 / 0
JanBreivik2 pisze:
.
A mógłbyś powiedzieć coś o dawce którą testowałeś? Bo substancja już do mnie zmierza i na dniach pojawi się raport, tylko mam problem właśnie z ilością jaką powinienem zbadać. Oczywiście później dawkę dobiorę sam pod siebie, ale fajnie byłoby mieć chociaż jakieś minimalne dane jak inni zabierają się do NEPu :)
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.