Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ges pisze:na swiatleku.pl jest tussidex z odbiorem osobistym, ktoś zamawiał?
Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
Żeby było jeszcze lepiej do wyboru jest też słabsze tussi mite a do tego mają obydwuwersji pół szuflady. Jaram się jak dziecko aż mi głupio
Ale co dziwne, przy poprzednich próbach dowiedziałem sie ze nawet Acodinu w syropie juz nie ma w hurtowniach. Jebane sanofi 12 zł za 150 mg DXM to około 80zł za gram, drożej niż MXE za legalności, drożej niż mefedron, drozej niz połowa nielegalnych dragów, jebać w dupe francusko-niemieckich pazernych skurwysynów. Teraz pora na wspieranie rodzimego hasco-lek
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Stanisław Jerzy Lec
❤ MXE [']
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.