Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ges pisze:na swiatleku.pl jest tussidex z odbiorem osobistym, ktoś zamawiał?
Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
Żeby było jeszcze lepiej do wyboru jest też słabsze tussi mite a do tego mają obydwuwersji pół szuflady. Jaram się jak dziecko aż mi głupio
Ale co dziwne, przy poprzednich próbach dowiedziałem sie ze nawet Acodinu w syropie juz nie ma w hurtowniach. Jebane sanofi 12 zł za 150 mg DXM to około 80zł za gram, drożej niż MXE za legalności, drożej niż mefedron, drozej niz połowa nielegalnych dragów, jebać w dupe francusko-niemieckich pazernych skurwysynów. Teraz pora na wspieranie rodzimego hasco-lek
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Stanisław Jerzy Lec
❤ MXE [']
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.