thuglife pisze:Czemu wy to sniffujecie i macie czelność narzekać na jakość? Iv/vapo, inne opcje to jakaś awangarda, nie mogę już się doczekać na pierwsze testy.
thuglife pisze:Czyli bomba z opóźnionym zapłonem jeśli chodzi o vapo? Czy winna jest łapczywość użytkownika? ;-)
thuglife pisze:bardzo ciekawy jestem tej substancji, na pewno spróbuje, legalne opio to dar z niebios ;-)
Potwierdzam zyganie i odciecie po przedawkowaniu (niestety nie moje), brak euforii czy nawet przyjemnego wejscia (u wszystkich)
Dawki do 100mg/dzien, jednorazowo do 25mg
Skreta brak, sort z polecanego na forum zrudla
Do ponownego zakupu nawet nie ciagnie ale z ciekawosci za jakis czas zamowie.
koda z dwóch pak to przy tym szatan (kody rzadko uzywam, raz na pare miesiecy, tolerka praktycznie zero). Po kodzie euforii rowniez brak
Spodewalem sie chociaz eufori jak po MXE
Nie polecam.
Aktualnie spadła mi tolerka bo była zdecydowanie za wysoka.
Uwaga zdecydowanie nie dla początkujących opioćpaków, może ZABIĆ.
peace
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.