ODPOWIEDZ
  • 109 / 2 / 0
Ja biorę u raz/dwa w tygodniu i i wszystkie nieprzyjemne uczucia znikły. na początku przeszkadzały a teraz już chyba przywykłem, ma ktoś tak jak ja? ;)
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2949 / 248 / 0
thuglife pisze:
Czemu wy to sniffujecie i macie czelność narzekać na jakość? Iv/vapo, inne opcje to jakaś awangarda, nie mogę już się doczekać na pierwsze testy.
Z vapo jest taki problem że bierzesz bucha, drugiego.. czekasz i nic się nie dzieje, więc wkurwiony bierzesz kolejne parę, tym razem naprawdę soczystych (choć U-47700 daje po płucach mocniej niż najbardziej drapiąca trawa jaką miałem okazję palić, a zazwyczaj co biorę to z innego źródła, często trochę przypadkowego (ktoś przez kogoś, itp)) buchów, co kończy się rzyganiem i ogólnym zezgonieniem w postaci potężnej potrzebny przyjęcia pozycji horyzontalnej i odcięcia od wszystkich bodźców. Iv nie próbowałem to się nie wypowiem jak sytuacja wygląda.
  • 381 / 11 / 0
Czyli bomba z opóźnionym zapłonem jeśli chodzi o vapo? Czy winna jest łapczywość użytkownika? ;-) bardzo ciekawy jestem tej substancji, na pewno spróbuje, legalne opio to dar z niebios ;-)
Anaboliczny dżentelmen.
  • 2949 / 248 / 0
thuglife pisze:
Czyli bomba z opóźnionym zapłonem jeśli chodzi o vapo? Czy winna jest łapczywość użytkownika? ;-)
Zdecydowanie to pierwsze, tym bardziej że za każdym razem ta bomba ma lont innej długości i nigdy nie wiesz jakiej ;)
thuglife pisze:
bardzo ciekawy jestem tej substancji, na pewno spróbuje, legalne opio to dar z niebios ;-)
Nie napalaj się tak na tą substancję, bo możesz być mocno zawiedziony. Jeśli lubisz syntetyki to może ci podejdzie, choć w moim rankingu tramal bije ten wynalazek na łeb w pierwszej rundzie. Co do legalnych opio to sam wiesz ile tego było i ile na stałe zadomowiło się w krwiobiegu ćpuńskich żywotów (jak znajdziesz pięć takich egzemplarzy to stawiam ci gieta tego U :P) a ile to były niewypały zamawiane tylko dla tego, że kody się już nie opłacało brać a do mocniejszych aptecznych opio ludzie nie mieli dostępu lub bali się ich próbować.
  • 2949 / 248 / 0
Rozumiem, powiedz tylko czy szczury będą wiedziały czym będą karmione ? ;) Wiesz, kiedyś do mnie znajomy wpada na spontanie z jakimś "spidem", mówi tylko że tego się nie wciąga a pali z folii, ja sobie myślę "WTF :nuts: %-D ", po chwili skojarzyłem że będzie/jest to acetyl-fent wymieszany jeszcze z cukrem ( :nuts: ), co już mnie całkiem rozjebało na łopatki. Zarówno w kontekście konsumenta jak i sprzedawcy, który gdyby puścił czystą substancję (lub nawet wymieszaną z glukozą/kofeiną żeby ktoś przypadkiem nie przedawkował) to pewnie bym o tym zapomniał, ale tak perfidnego wałka i skrajnego debilizmu obu kolesi jeszcze nie widziałem. Teraz szczurkom ciężko o to papu które konkretnie chcą, więc jak dajesz im jeść to niech chociaż wiedzą co to jest i mają wybór czy zjeść czy iść do innej knajpy ;)
  • 36 / 3 / 0
U47700
Potwierdzam zyganie i odciecie po przedawkowaniu (niestety nie moje), brak euforii czy nawet przyjemnego wejscia (u wszystkich)
Dawki do 100mg/dzien, jednorazowo do 25mg
Skreta brak, sort z polecanego na forum zrudla
Do ponownego zakupu nawet nie ciagnie ale z ciekawosci za jakis czas zamowie.
koda z dwóch pak to przy tym szatan (kody rzadko uzywam, raz na pare miesiecy, tolerka praktycznie zero). Po kodzie euforii rowniez brak
Spodewalem sie chociaz eufori jak po MXE
Nie polecam.
  • 423 / 12 / 0
Miałem tego z 800mg tydzien temui zaczynalem od jakiejs 40-50 i fajnie porobiło, faza troche podobna do kody, tylko ze gorsze i szczegolnie mniejsza euforia a raczej brak.Przy przedawkowaniu, odcinka świadomość, tak jak kolega wyzej wspomnial.Przy 3 trzecim podaniu przedawkowalem i jakies 1,5 godziny później obudziłem się koło toalety, wiec uwazajcie.Woreczek napoczalem w srode wieczorem biorąc 3 razy, potem wznowilem podanie od czwartkowego popołudnia, starczyło na jeszcze kilka strzałów, choć tolerancja i szczury rosły w zastraszającym tempie.Bawiłem Się do wieczora, a na noc już, nie bralem w czwartek.W piatek wstalem na dosyc mocnym ciśnieniu bo pierwsze co zrobiłem to do łazienki siku i posypać szczura, ktory oczywiscie musialbyc duzy i byl wiekszy niz ten przed snem.Coś tam podziałało mimo ze dawka była ogromna, ale nie bylo to nic mocnego, a przez ten czas, dawki tak wzrosły, ze w samarce została ostatnia duza dawka która wzialem jakas godzine po pierwszej dawce tego dnia.Druga porcja była wieksza niż pierwsza.Podsówmowywując Moze i pierwsze dawki są przyjemne ale za te pieniądze znajdziemy cos duzo lepszego.Zaczałem środa wieczór skonczylem w piatek rano i to jest duza wada tej substancji.Największą wadą tej substancji jest tolerancja która rośnię chyba najszybciej ze wszystkich opioidów, dołączając do tego zjazd ktory jak dla mnie był okropny i przez 3 dni bylem wrakiem czlowieka, to ja bede omijal ja szerokim łukiem, i jeszcze ta cena...
  • 13 / / 0
0,5g poszło w niecałe 4 popołudnia. W większości przypadków waporyzowane. Średnie działanie tego specyfiku. Mało noddów, działało natomiast przeciwbólowo na lędźwia(czasami pobolewają).
  • 448 / 14 / 0
No właśnie... Taki niby zachwyt, na wolnamolekuła było niebo z szatanem, a tu kiszka? Jak to się ma do fentanylowych pochodnych obecnych?
  • 261 / 8 / 17
Muszę się z wami podzielić bo odkryłam zajebisty mix w działaniu (moja opinia) bije na łeb palenie brauna bo i nody i full full happy. Po zarzuceniu p.o 80mg i 25mg hydroxyzyny na wjeździe zwapowałam 50mg U47700. Niby proste a efekt bajkowy :cool: nie wiem może miałam dobry sort czy jak.
Aktualnie spadła mi tolerka bo była zdecydowanie za wysoka.
Uwaga zdecydowanie nie dla początkujących opioćpaków, może ZABIĆ.
peace :gun:
Człowiek narkotyk wypoci, kurestwa nie da rady!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.