leniwy
1. «niechętnie pracujący, unikający wszelkiego wysiłku»
2. «poruszający się wolno»
3. «odbywający się bez pośpiechu»
Nie jestem leniwy, choć często mówię sobie "pierdolę, nie robię" ;)
A ten korzeń Maca mam sproszkowany i rozpuszczam go w wodzie... smakuje lepiej niż kawa Inka... i ma multum witamin i właściwości... polecam!
Albo zmienisz nastawienie albo będziesz zawsze gruby, krótka piłka.
Krzywy kręgosłup to fakt a nie wymówka, a siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
moment pisze:Mam krzywy kręgosłup, nie będę go nadwyrężał na siłowni.
Zamiast "siłownia" wbij sobie do łba "klub fitness" ;]
moment pisze:siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zumba? https://www.youtube.com/watch?v=HRkNfdlm5Qs
Dajcie kurwa spokój :D
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:To zrób to, dlaczego tego nie robisz?
Czego nie robię?
Idę na spacer za godzinkę... nie pływam, bo za zimno, nie tańczę, bo nie mam z kim, nie biegam, bo głupio mi.
GTW Grrrubas
https://www.youtube.com/watch?v=bjOPDKcEHlw
moment pisze:Magiczne tabletki już odrzuciłem... kieruję się w stronę czystej natury :)
Mam problemy z kręgosłupem i nogami, a jakoś mi to przeszkadza chodzić na siłkę. Nikt nie każde wszystkiego robić mimo problemów ze zdrowiem.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.