leniwy
1. «niechętnie pracujący, unikający wszelkiego wysiłku»
2. «poruszający się wolno»
3. «odbywający się bez pośpiechu»
Nie jestem leniwy, choć często mówię sobie "pierdolę, nie robię" ;)
A ten korzeń Maca mam sproszkowany i rozpuszczam go w wodzie... smakuje lepiej niż kawa Inka... i ma multum witamin i właściwości... polecam!
Albo zmienisz nastawienie albo będziesz zawsze gruby, krótka piłka.
Krzywy kręgosłup to fakt a nie wymówka, a siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
moment pisze:Mam krzywy kręgosłup, nie będę go nadwyrężał na siłowni.
Zamiast "siłownia" wbij sobie do łba "klub fitness" ;]
moment pisze:siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zumba? https://www.youtube.com/watch?v=HRkNfdlm5Qs
Dajcie kurwa spokój :D
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:To zrób to, dlaczego tego nie robisz?
Czego nie robię?
Idę na spacer za godzinkę... nie pływam, bo za zimno, nie tańczę, bo nie mam z kim, nie biegam, bo głupio mi.
GTW Grrrubas
https://www.youtube.com/watch?v=bjOPDKcEHlw
moment pisze:Magiczne tabletki już odrzuciłem... kieruję się w stronę czystej natury :)
Mam problemy z kręgosłupem i nogami, a jakoś mi to przeszkadza chodzić na siłkę. Nikt nie każde wszystkiego robić mimo problemów ze zdrowiem.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów