leniwy
1. «niechętnie pracujący, unikający wszelkiego wysiłku»
2. «poruszający się wolno»
3. «odbywający się bez pośpiechu»
Nie jestem leniwy, choć często mówię sobie "pierdolę, nie robię" ;)
A ten korzeń Maca mam sproszkowany i rozpuszczam go w wodzie... smakuje lepiej niż kawa Inka... i ma multum witamin i właściwości... polecam!
Albo zmienisz nastawienie albo będziesz zawsze gruby, krótka piłka.
Krzywy kręgosłup to fakt a nie wymówka, a siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
moment pisze:Mam krzywy kręgosłup, nie będę go nadwyrężał na siłowni.
Zamiast "siłownia" wbij sobie do łba "klub fitness" ;]
moment pisze:siłka jest sztywna, regularna, systematyczna, ścisła, rygorystyczna... nie ma tam miejsca na taniec...
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Zumba? https://www.youtube.com/watch?v=HRkNfdlm5Qs
Dajcie kurwa spokój :D
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Światło pisze:To zrób to, dlaczego tego nie robisz?
Czego nie robię?
Idę na spacer za godzinkę... nie pływam, bo za zimno, nie tańczę, bo nie mam z kim, nie biegam, bo głupio mi.
GTW Grrrubas
https://www.youtube.com/watch?v=bjOPDKcEHlw
moment pisze:Magiczne tabletki już odrzuciłem... kieruję się w stronę czystej natury :)
Mam problemy z kręgosłupem i nogami, a jakoś mi to przeszkadza chodzić na siłkę. Nikt nie każde wszystkiego robić mimo problemów ze zdrowiem.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.