Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Wziąłem je sobie do serca i giebla zatrzymam na inne okazję niż walenie go do pracy ;)
Fenetylamina pisze:Lepiej GBL (a konkretniej GHB) niż to, co stosujesz teraz. I dla portfela, i dla organizmu. Zdecydowanie.
Myślałem, że etap lepiej GBL niż losowynarkotyk mamy już za sobą
No ale @NN wyjasnił to doskonale.
NieznanySprawca pisze:Chociaż na gieblu Twoje zdrowie fizyczne i psychiczne O WIELE mniej dostanie wpierdol, niż waląc fetę (układ krwionośny, serce, a pośrednio to wszystko tak naprawdę), to jest to pomysł beznadziejny. Po tych dwunastu godzinach lania już możesz mieć problemy mocne ze snem, które zapewne będziesz próbować okiełznać benzo. Wkrótce to przestanie wystarczać i zaczniesz lać 24/7. Dodając to, o czym pisał Lorren, że na początku będziesz zapierdalać z parą jak wariat, a po jakimś czasie i tak zamienisz się w spoconą dętkę, i chuj z tego wszystkiego i tak.
MINIMALNE podjęzykowe/dojapne dawki 4-F-MPH i wystarczająco duże dawki ekstraktu z kozłka lekarskiego/validolu.
KAŻDA wrzuta 4-F-MPH poprzedzona rozgryzieniem chociaż cześci Hallsa Extra Strong - bez rozdrabniania - choćby dla rozszerzenia naczyń krwionośnych tak, by weszła maksymalnie całość dawki. Biodostepność na poziomie sniffu, ale rozkład długosci działanie po środku - miedzy oralem, a sniffem.
Uchroni to przed przyjmowaniem zbędnie podkręconej dawki, dla tego samego efektu.
To mój pomysł. Jest mierny, nawet nie przeciętny. Bo i się nie starałem wcale.
Ja sb tylko chciałem rozpisać trochę na zaś i podyskutować ewentualnie.
Tematów powertować nie umiesz, na wyszukiwarke i duckduckgo masz bana? To napierdalaj dalej klony i polską fete.
I co jak co, ale żaden stricte stim nie może się z tym równać.
O św. Goebellsie, patronie słodkiej wyjebki!
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.