Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Wziąłem je sobie do serca i giebla zatrzymam na inne okazję niż walenie go do pracy ;)
Fenetylamina pisze:Lepiej GBL (a konkretniej GHB) niż to, co stosujesz teraz. I dla portfela, i dla organizmu. Zdecydowanie.
Myślałem, że etap lepiej GBL niż losowynarkotyk mamy już za sobą
No ale @NN wyjasnił to doskonale.
NieznanySprawca pisze:Chociaż na gieblu Twoje zdrowie fizyczne i psychiczne O WIELE mniej dostanie wpierdol, niż waląc fetę (układ krwionośny, serce, a pośrednio to wszystko tak naprawdę), to jest to pomysł beznadziejny. Po tych dwunastu godzinach lania już możesz mieć problemy mocne ze snem, które zapewne będziesz próbować okiełznać benzo. Wkrótce to przestanie wystarczać i zaczniesz lać 24/7. Dodając to, o czym pisał Lorren, że na początku będziesz zapierdalać z parą jak wariat, a po jakimś czasie i tak zamienisz się w spoconą dętkę, i chuj z tego wszystkiego i tak.
MINIMALNE podjęzykowe/dojapne dawki 4-F-MPH i wystarczająco duże dawki ekstraktu z kozłka lekarskiego/validolu.
KAŻDA wrzuta 4-F-MPH poprzedzona rozgryzieniem chociaż cześci Hallsa Extra Strong - bez rozdrabniania - choćby dla rozszerzenia naczyń krwionośnych tak, by weszła maksymalnie całość dawki. Biodostepność na poziomie sniffu, ale rozkład długosci działanie po środku - miedzy oralem, a sniffem.
Uchroni to przed przyjmowaniem zbędnie podkręconej dawki, dla tego samego efektu.
To mój pomysł. Jest mierny, nawet nie przeciętny. Bo i się nie starałem wcale.
Ja sb tylko chciałem rozpisać trochę na zaś i podyskutować ewentualnie.
Tematów powertować nie umiesz, na wyszukiwarke i duckduckgo masz bana? To napierdalaj dalej klony i polską fete.
I co jak co, ale żaden stricte stim nie może się z tym równać.
O św. Goebellsie, patronie słodkiej wyjebki!
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.