Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 196 / 5 / 0
kazde opioidy, i wszytsko inne co trzeba podac IV
  • 40 / / 0
A i synt kanna
  • 216 / 12 / 0
Opioidy, dopalacze... Do benzo raczej też mnie nie ciągnie.
meth również odpada.
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 75 / 8 / 0
syntetyczne kanna na pewno nie.
  • 5 / / 0
Niewiele mi zostało, ale nie interesuje mnie bieluń, muchomory ani jenkem
  • 43 / 6 / 0
Na ten moment bieluń i benzydamina.
  • 43 / 3 / 0
Nie spróbuję żadnych zjebanych wynalazków typu dopalacze, bieluń, pentedron tez nie. Tylko sprawdzone dragi mi pasują
  • 260 / 3 / 0
A-pvp, BDF (za długo stymuluje), ŻADNYCH KANNA, heroina, morfina, kodeina. Opio 3 razy w życiu, dwa dość niedawno - nigdy więcej. No i alkohol w dużych dawkach. Pcpp raczej też nie.
  • 75 / 8 / 0
- wielu rc, które mnie nie interesują
- cracku
- kleju
- krokodyla
- metkata
- metaamfetaminy
__
na heroinę, morfinę i inne opiaty już za późno. z benzodiazepinami tak samo. ciężko powiedzieć jednoznacznie, że żałuję. z jednej strony przekleństwo, z drugiej wielka ulga.
  • 2428 / 90 / 0
morpho pisze:
- wielu rc, które mnie nie interesują
- cracku
- kleju
- krokodyla
- metkata
- metaamfetaminy
__
na heroinę, morfinę i inne opiaty już za późno. z benzodiazepinami tak samo. ciężko powiedzieć jednoznacznie, że żałuję. z jednej strony przekleństwo, z drugiej wielka ulga.
Pisze sie metamfetaminy!!! a nie metaamfetaminy

Co do tematu to budaprenu i reszty skurwialycgh inhalantow a poza tym chentnie wsjo przypierdole %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.