Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
gdzie wy mota to w krysztale?
czy chodzi wam o grudy?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1628 / 197 / 0
Jak HEX-EN w krysztale to PV8 tylko teraz jest taki burdel na rynku RC, że nikogo to nie interesuje i każdy bierze "krysztau".
  • 64 / 1 / 0
Moze mi ktoa powiedziec czy dawki sa takie jak 3 mmc czy jak np jak 5 mapb jakiej to rzeczywiście jest mocy ??? Mi chiniole gadali ze narazie w pudrze jest. Nie ma burderlu na rynku rc tylko duzo chinioli wysyla co innego jak co maja na stanie lub wogole nic nie wysla. A zeby to do nas doszlo to tez lipa teraz...
Moj znajomy ma dobre dojscie terqz u chinioli i zawsze ma to co zamowi i raczej bardzo rzadko spotkac w postaci krysztalu Hex .
Czekam na wasze opinie co do rzeczywistych dawek i do czego mozecie moca porownac 3 mmc czy 5 mapb?
  • 95 / 8 / 0
Ludzie, gdzie obecnie dostanę taki hex-en, jak miała straż miejska? Bo to co mają policjanci to dla mnie jest kompletnie inna substancja i przypominała mi PV8, a nie henia.

WARN! Zakaz wymiany informacjami na temat vendorów, poza działem przeznaczony do tego. | Marlboro
Owoc żywota Twojego je ZUS.
  • 131 / 2 / 0
2 sztuki tej zabawki stykna na 2osoby na dobe 24h. Jak to zaczac stowka i po 50 doladowywac czy jakbyscie polecili bo to na raz ma pojsc jak najlepiej
  • 1817 / 108 / 0
Tak jak myślisz będzie dobrze.
  • 698 / 172 / 0
Server01 pisze:
Moze mi ktoa powiedziec czy dawki sa takie jak 3 mmc czy jak np jak 5 mapb jakiej to rzeczywiście jest mocy ???
Moim zdaniem hexenem nie da się uzyskać stanów zbliżonych do 3-mmc i mapeta, niezależnie od dawki i sortu. Według moich doświadczeń:
40-50 mg - dość przyjemna, lekko sedacyjna stymulacja, dobra do słuchania muzyki lub oglądania filmu.
60-100 mg - wyraźne dopaminowe ciary, średnia stymulacja, a przy tym stan dość nijaki, płytki (ciężko byłoby o jakiś szerszy opis wrażeń, bo ich nie ma),
>100 mg (zależne od tolerki) - zaczyna się poważne zamotanie, porównywalne do niektórych uwalających, niepsychodelicznych syntetycznych kannaczy, silna wazokonstrykcja i mocno przyspieszony puls, często też pojawia się niechęć do świata i podejmowania jakiejkolwiek konstruktywnej aktywności. Do polecenia tylko dla miłośników takich wrażeń.
  • 3 / / 0
/cut/

Potwierdzam, dodam swoje parę groszy jak tylko odzyskam siły.

Orientujecie się czy na hexowym zwale można przyjmować antyhistaminy typu Claritine czy Zyrtec?
Czy jest coś, co szybko usprawni poziom dopaminy?
Co powoduje taki zjazd?
Dodam, że cały dzień próóbowalem ustalić co za gówno przyjałem. Przesadzilem z iloscia (kolo 400mg)

/cut/ - Nie cytujemy posta, który znajduje się bezpośrednio nad twoim. | Marlboro
  • 2428 / 90 / 0
A co mają antyhistaminy do zjazdu po stimsach? :huh:
Co do pytania o dopamine to przede wszystkim sen i jedzenie...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1817 / 108 / 0
Vortexxix exactly, mam takie same odczucie co do HEXENU, dobrze to ująłeś.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.