Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 322 / 36 / 1
Ertlbn pisze:
No ale to tylko na tramca by tak bylo? Kodeina zawsze fajnie na mnie dzialala :(
No nic, moze syrop podziala :D
Spróbuj pod rząd przez kilka dni dawki z rzędu 200-250mg. Nie przekraczaj takich ilości. Tram na pusty żołądek koniecznie. Daj znać czy po kilku dniach cos poczujesz. Przy okazji napisz jaką masz tolerancje na kodeine.
What's left of me?
  • 769 / 18 / 0
@Meme oxy itp. mnie nie interesują, bo tam już się zaczynają kwestie depresji oddechowej, co mnie od nich odstrasza. Wydaje mi się, że to już w ogóle za mocne tematy. trampek jest subtelny i nie tracę przy nim świadomości (ani oddechu), co mi odpowiada.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 39 / 0
A co się stanie, gdy tolerka na trampka wzrośnie do dawki powyżej 1g? Będziesz nadal tramadol walić, przechodzisz na coś innego, mocniejszego czy rzucasz opio w pizdu? :D
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
trampek z benzo tez daje duze ryzko depresji oddechowej, a wiadomo, ze ten miks to standard ze wzgledu na drgawki. Przy braku tolerancji na obydwie grupy substancji mozna latwo sie przejechac. To nie przypadek, ze hasla "uwazaj na oddech", czy "pilnuj oddechu" sa swoistymi bon motami w tym dziale forum.

Co do dzialania przeciwbolowego, to jezeli nie odczuwa dzialania narkotycznego, to przeciwbolowe tez bedzie slabe, bo wynika ono w duzej mierze z faktu, ze to opioid.
  • 769 / 18 / 0
Mam nadzieję, że dawek klona 0,5-1-max. 2mg (przy zerowej tolerce) z rozsądnymi dawkami trampa (x<800mg) depresja oddechowa jednak nie dotyczy.
Uwaga! Użytkownik t0p3k jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 39 / 0
Wiadomo, zawsze jakieś ryzyko istnieje. No i też dochodzi kwestia predyspozycji do depresji oddechowej. Nie da się na 100% wykluczyć tej opcji.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 769 / 18 / 0
Jak się pojawi jeszcze taka mała, kontrolowana to luz. Kiedyś (w czasach jak testowałem jeszcze kodę) taką miałem po miksie tramadolu (300) (wtedy miałem w tabletkach), kody (150), trawy (sporo) i zolpidemu (sporo). Wtedy miałem nody połączone z długim wstrzymywaniem oddechu, łapałem się w momencie przebudzenia, ale to było pod kontrolą wszystko.....

Z tymi klonami myślę, że przy dawkach poniżej/ max 2 g się nie powinniem doprowadzić do stanu gorszego niż powyższy. Czytałem gdzieś, że do depresji oddechowej bardzo łatwo doprowadzić właśnie mixem trampka z kodą. kody akurat już nie tykam.
  • 181 / 4 / 0
No dobra proboje zaraz tramal w kroplach, 300mg, na czczo + 5mg diazepamu
Moze w koncu sie uda :D
  • 769 / 18 / 0
Zdaj relacje. Sporo osób (w tym mnie) tramal poklepał porządnie dopiero w formie kropli.
  • 181 / 4 / 0
Noo, oby. Po jakim czasie to zaczyna dzialac? Bo narazie tak leciutko czuje, lekko poprawiony humor a minela juz godzina. I czy wrazie czego moge dorzucic drugie tyle? Co sie wtedy stanie, jest szansa ze klepnie mocniej? Czy dorzucanie Tramalu nie ma sensu?
Btw to ten czeski tramal, wiec w tamtym dziale tez opisze dzialanie :D
Zablokowany
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.