GerardZLivii pisze:Jaką masz tolerancję?Migrant pisze:Na początek poszło wyważone 30 mg snifem.
Co do niebezpieczeństwa przyjmowania ''U'' jest to oczywiste, jestem po jakichś 7 strzałach i kurwa uważajcie, bo różnica między 20 mg a 40mg jest już kolosalna.
Sam na razie, żadnych stwardnień żył, czy jakichkolwiek zmian w obrębie wkłucia( a wale ciągle w jedno miejsce ) nie zauważyłem.
Aczkolwiek jeśli macie obawy wybierajcie inne miejsca za każdym razem.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Zbyt nieostrożni osobnicy w kontakcie z U powinni się mieć na baczności. (szczególnie ja
To co powiem nie jest kontrowersyjne; U 7700 bije w ryj fentanyl i oksykodon, o majce nawet nie wspomnę. Utopiłem w żyłach trochę tych specjałów i wiem co mówię.
''U'' rewelacyjnie łączy się z benzo, dziś godzinkę przed strzałem zjadłem 4mg klona i po aplikacji U (standard 40-45mg iv) już wiedziałem czego w nim brakowało. Osobiście polecał bym Diazepam niestety miałem tylko klony pod ręką.
Najlepsze zostawiam na koniec. U testowałem również z mefedronem (nie jakimś c4 czy-sre4be czy 2-me) normalnym mefem czystym w miarę (ok 75%) oczywiście w jednej pompie . Ten mix rozpierdolił mi system, tu można pozwolić sobie na nieco większą dawkę U, lecz wolałem nie przesadzać. 40 mg mefa i 50 U . Takiej Euforii kurwa (nawet jak mdma wpierdalałem z heroiną) nie uświadczyłem.
Berig pisze:Metabolizm zachodzi najprawdopodobniej via CYP3A4 i polega na demetylacji grupy aminowej przy pierścieniu cykloheksanowym. Podobnie dzieje się z niemal bliźniaczym AH-7921 (http://www.who.int/medicines/areas/qual ... review.pdf). Zatem inhibitory CYP3A4 pomogą zwiększyć potencjał, jeśli komuś mocy będzie za mało.
pozdro
kuba44452 pisze:Podesłał by ktoś fotke 10 mg na tle monety 50 gr? Chodzi o to że nie mam niestety wagi a wolał bym mniej więcej wiedzieć jak wizualnie wygląda te 10 mg. Bezpieczeństwo przedewszystkim
Chyba że jesteś totalnym zjebo-ignorantem.
Tu masz link do chińskiej ale dokładnej wagi : http://allegro.pl/waga-jubilerska-elekt ... bi_c=52910
A i jeszcze jedno jak ta waga pokazuje Ci 10 mg( o,01 g) to znaczy że masz tam 15 mg. Tyle
#mops
wngorn pisze:Więc jaką dawkę sortu polskiego vendora proponujecie dla mnie? Tolerka na poziomie 450mg kody, czyli prawie żadna :retarded:
Czosnozord pisze:Vapo nie tak tragiczne jak pisaliscie, a czesze ładnie. Polecam mix z hexenem w jednej papajce
Tu się zgodzę mix jest wyborny, o 15;00 donosiciel dostarczył mi sztukę HEXu. Znudzony już nieco ''U" po nieprzespanej nocy(kurwa właśnie przez "U") 50 mg hexu postawiło mnie na nogi. Najgorszy jest puls, bo aż sie boje mierzyć, w pogotowiu Nedal i Klony juz czekają. Choć na razie niechciał bym ich używać.
przez noc przerobiłem 300mg U-4770, kolejne 200mg już czeka rozpuszczone w 10 centówce -->^ ale chyba na dzisiaj już mi wystarczy pośmigam jeszcze chwile na Hexie, zarzre kolacje klonem i szaaaaa.
Edit.
Kilka info NT. U 47
Przy mojej tolerce, 70mg majki podanej i.v = równa się 25mg "U" podanego w ten że sposób. Różnica polega na długości działania. Ja upierdolony 100mg majki jeżę i oczów nie mogę otworzyć przez godzinę, po 40 mg ''U'' CHUJ ŻE oczy otwieram po 10 minutach, {(ALE WEJSCIE 'U' W SYNAPSY I W KAŻDĄ CIAŁA NITECZKĘ, POPROSTU NIEMA SOBIE ROWNYCH, helupa tak miło nie wchodzi.)} by w jednym i drugim przypadku przejść na etap II. Etap ogarnięcia i rozkoszy. I tutaj drodzy państwo przy U 4770 etap ten trwa 45 min, przy majce zaś prawie 3 godziny. TAKA TO RÓŻNICA.
edit:
Podsumowując. Chęć na kolejną dożutkę jest wyjątkowo intensywna, większa niż w przypadku fentanylu. Dodatkowo po ustaniu efektów ''U" występuje po prostu zjebane samopoczucie( wyjątkowo kurewskie niż przy innych opio ) Jakieś kurwa chemiczne strucie, to jest najbardziej niepokojące wg. mnie. Dodatkowo występuje bezsenność, po fencie śpie jak dziecko, tutaj gdy substancja przestaje działać następuje nieprzyjemna stymulacja.
Co do żył to pięknie wchłaniają roztwór, żadnych zmian czy innych komedii nie zauważyłem.
I
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.