ODPOWIEDZ
  • 70 / 3 / 0
20 mg jest si dla kogoś bez tolerki, celuj wyżej.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 352 / 4 / 0
GerardZLivii pisze:
Migrant pisze:
Na początek poszło wyważone 30 mg snifem.
Jaką masz tolerancję?
Moje tolerka to 70 mg morfiny sulfasu i.v. . Jeśli chcecie zapodawać to i.v proponuję zacząć od dawek 10 mg. nie więcej.

Co do niebezpieczeństwa przyjmowania ''U'' jest to oczywiste, jestem po jakichś 7 strzałach i kurwa uważajcie, bo różnica między 20 mg a 40mg jest już kolosalna.
Sam na razie, żadnych stwardnień żył, czy jakichkolwiek zmian w obrębie wkłucia( a wale ciągle w jedno miejsce ) nie zauważyłem.
Aczkolwiek jeśli macie obawy wybierajcie inne miejsca za każdym razem.
  • 766 / 136 / 6
Metabolizm zachodzi najprawdopodobniej via CYP3A4 i polega na demetylacji grupy aminowej przy pierścieniu cykloheksanowym. Podobnie dzieje się z niemal bliźniaczym AH-7921 (http://www.who.int/medicines/areas/qual ... review.pdf). Zatem inhibitory CYP3A4 pomogą zwiększyć potencjał, jeśli komuś mocy będzie za mało.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 70 / 3 / 0
Zapytam z ciekawości, czy sort nie-od-polskiego vendora też tak kurewsko drapie gardło podczas spływu?
  • 352 / 4 / 0
Poszło w jednej pompce 40mg U + 50mg majki sulfasu w ampułkach. Mix wyborny. Samo U upierdala dość ostro, majka delikatnie stymuluje. Kompozycja rewelacyjna. Sama majka w moim mniemaniu do U niema startu. To nie pierdolenie że U 47700 jest 7,5 raza silniejszy od m.

Zbyt nieostrożni osobnicy w kontakcie z U powinni się mieć na baczności. (szczególnie ja %-D 0) Niebywale łatwo przedawkować (bez wagi nawet nie myślcie o czymkolwiek .
To co powiem nie jest kontrowersyjne; U 7700 bije w ryj fentanyl i oksykodon, o majce nawet nie wspomnę. Utopiłem w żyłach trochę tych specjałów i wiem co mówię.
''U'' rewelacyjnie łączy się z benzo, dziś godzinkę przed strzałem zjadłem 4mg klona i po aplikacji U (standard 40-45mg iv) już wiedziałem czego w nim brakowało. Osobiście polecał bym Diazepam niestety miałem tylko klony pod ręką.

Najlepsze zostawiam na koniec. U testowałem również z mefedronem (nie jakimś c4 czy-sre4be czy 2-me) normalnym mefem czystym w miarę (ok 75%) oczywiście w jednej pompie . Ten mix rozpierdolił mi system, tu można pozwolić sobie na nieco większą dawkę U, lecz wolałem nie przesadzać. 40 mg mefa i 50 U . Takiej Euforii kurwa (nawet jak mdma wpierdalałem z heroiną) nie uświadczyłem.

Berig pisze:
Metabolizm zachodzi najprawdopodobniej via CYP3A4 i polega na demetylacji grupy aminowej przy pierścieniu cykloheksanowym. Podobnie dzieje się z niemal bliźniaczym AH-7921 (http://www.who.int/medicines/areas/qual ... review.pdf). Zatem inhibitory CYP3A4 pomogą zwiększyć potencjał, jeśli komuś mocy będzie za mało.
No ciekawe bardzo ciekawe, jutro sprubuję z Citroseptem. Zdam raport
pozdro

kuba44452 pisze:
Podesłał by ktoś fotke 10 mg na tle monety 50 gr? Chodzi o to że nie mam niestety wagi a wolał bym mniej więcej wiedzieć jak wizualnie wygląda te 10 mg. Bezpieczeństwo przedewszystkim %-D
Człowieku zainwestuj w wagę . Ja ostrzegam przed tą substancją jest bardzo zdradliwa, nie da sie odmierzyć na oko. Kup sobie chociaż taką z dokładnością do 10mg.
Chyba że jesteś totalnym zjebo-ignorantem.
Tu masz link do chińskiej ale dokładnej wagi : http://allegro.pl/waga-jubilerska-elekt ... bi_c=52910
A i jeszcze jedno jak ta waga pokazuje Ci 10 mg( o,01 g) to znaczy że masz tam 15 mg. Tyle
  • 59 / 1 / 0
Więc jaką dawkę sortu polskiego vendora proponujecie dla mnie? Tolerka na poziomie 450mg kody, czyli prawie żadna :retarded:
  • 495 / 22 / 0
Vapo nie tak tragiczne jak pisaliscie, a czesze ładnie. Polecam mix z hexenem w jednej papajce
  • 1874 / 96 / 127
Po tygodniu snifowania farba z nosa co kreske. Sort nie pl. Ktos pytal o podraznienie to moje sorty tez drapaly. Ale zapach u to cos pieknego podczas cuga.
wolna molekula
#mops
  • 352 / 4 / 0
wngorn pisze:
Więc jaką dawkę sortu polskiego vendora proponujecie dla mnie? Tolerka na poziomie 450mg kody, czyli prawie żadna :retarded:
Z taką tolerką myślę, że zacznij od najmniejszych dawek, Jebnij nie więcej jak 10mg w klame i zobacz jak będzie. Będzi mało - za godzine jeb 20 w klame i przy twojej tolerce myśle ze to akuratna dawka. Choć tolerka na ''U" rośnie zaskakująco szybko.
Czosnozord pisze:
Vapo nie tak tragiczne jak pisaliscie, a czesze ładnie. Polecam mix z hexenem w jednej papajce

Tu się zgodzę mix jest wyborny, o 15;00 donosiciel dostarczył mi sztukę HEXu. Znudzony już nieco ''U" po nieprzespanej nocy(kurwa właśnie przez "U") 50 mg hexu postawiło mnie na nogi. Najgorszy jest puls, bo aż sie boje mierzyć, w pogotowiu Nedal i Klony juz czekają. Choć na razie niechciał bym ich używać.

przez noc przerobiłem 300mg U-4770, kolejne 200mg już czeka rozpuszczone w 10 centówce -->^ ale chyba na dzisiaj już mi wystarczy pośmigam jeszcze chwile na Hexie, zarzre kolacje klonem i szaaaaa.

Edit.
Kilka info NT. U 47

Przy mojej tolerce, 70mg majki podanej i.v = równa się 25mg "U" podanego w ten że sposób. Różnica polega na długości działania. Ja upierdolony 100mg majki jeżę i oczów nie mogę otworzyć przez godzinę, po 40 mg ''U'' CHUJ ŻE oczy otwieram po 10 minutach, {(ALE WEJSCIE 'U' W SYNAPSY I W KAŻDĄ CIAŁA NITECZKĘ, POPROSTU NIEMA SOBIE ROWNYCH, helupa tak miło nie wchodzi.)} by w jednym i drugim przypadku przejść na etap II. Etap ogarnięcia i rozkoszy. I tutaj drodzy państwo przy U 4770 etap ten trwa 45 min, przy majce zaś prawie 3 godziny. TAKA TO RÓŻNICA.

edit:
Podsumowując. Chęć na kolejną dożutkę jest wyjątkowo intensywna, większa niż w przypadku fentanylu. Dodatkowo po ustaniu efektów ''U" występuje po prostu zjebane samopoczucie( wyjątkowo kurewskie niż przy innych opio ) Jakieś kurwa chemiczne strucie, to jest najbardziej niepokojące wg. mnie. Dodatkowo występuje bezsenność, po fencie śpie jak dziecko, tutaj gdy substancja przestaje działać następuje nieprzyjemna stymulacja.
Co do żył to pięknie wchłaniają roztwór, żadnych zmian czy innych komedii nie zauważyłem.

I
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2016 przez Migrant, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 70 / 3 / 0
Z każdym dniem coraz bardziej mi się ten opioid podoba. Co jest bardzo złym znakiem %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata