Miał ktoś kiedyś taki problem, że po zaaplikowaniu w śluzówkę (obojętnie czego) od razu w połowie kreski pojawia się odruch wymiotny i zawsze muszę się powstrzymywać żeby po prostu do końca nie zdmuchnąć.
Kiedyś nie było tego problemu, a miałem niedawno przerwę 3 miesiące i nadal to samo.
Gorzej jest z BK typu: hex, pvp o 4cmc to już nawet nie mówię.
Zdażało mi się miewać odruch wymiotny po wciągnieciu jakiegoś materiału ale zawsze było to spowodowane zdecydowanie smakiem aktualnej partii, nie występował przy innych substancjach jak w twoim przypadku. Poza tym z twoim nosem wszystko w porządku? Może jakieś oznaki szczególne się ukazały np. przeziębienie czy notoryczne wydmuchiwanie nosa kolorową mazią ? Szczerze pierwszy raz spotykam się z takim problemem, mam nadzieję że ktoś ci pomoże byś mógł wciągać ze smakiem ;D
Może to twój organizm chce ci powiedzieć, że swoje już wciągnąłeś ?
Usunięto cytat./pletz
i zbliżająca się wielkimi krokami NERWICA
To wygląda tak, że jak zaaplikuję to od razu pojawia mi się to tak jakby "na gardle" i mam wtedy ten odruch wymiotny, a najlepsze jest to, że jak już jestem dobrze na %% to mi to znika :D
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.