ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
Modyfikowany nie kazdy hell nadaje sie do snuffu... Euforia po U rozkreca sie 20 min a ile dziala to juz zapomnialem bo jak mialem to nie trzezwialem.
wolna molekula
#mops
  • 2428 / 90 / 0
Wiem ale wciągłem tyko troszku reszte skopciłem...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Gimbo pytanie, mocno oczy wyglądają? Czy da się wyjść do ludzi normalnie?
  • 1889 / 72 / 3
A ty wiesz w ogóle cokolwiek o opiatach? Bo wydaje mi się, że po prostu masz zamiar to brać, bo weszło na rynek.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 274 / 9 / 0
Jeep pisze:
Gimbo pytanie, mocno oczy wyglądają? Czy da się wyjść do ludzi normalnie?
Źrenice będą znacznie zmniejszone, jak ktoś nie wie ocb to raczej bez problemu, szpilki nie są przypałowe. No chyba, że będziesz przysypiać "na Małysza". Jeśli chodzi o mnie to czynnikiem który mnie ZAWSZE dekonspiruje przy opio jest głos - staje się bardzo niski, trochę ochrypły (szególnie przy H/morfinie), każdy z kim rozmawiam pyta czy mam problemy z gardłem %-D
  • 219 / 18 / 0
Do kurwy nędzy, po pytaniach Jeepa czuję mieszankę współczucia i stoicyzmu w obliczu wolnej interpretacji "O powstawaniu gatunków drogą naturalnego doboru czyli o utrzymywaniu się doskonalszych ras w walce o byt", jaka się odwali jak już się weźmie za mocne opio. :/

@Bele:
Jak wygląda fizyczna euforia po dożylnym U, bardziej w stronę "no niby cośtam ciepło i swędzi nieco", czy pełnej mocno-opioidowej rozkoszy?
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Nie bralem IV nigdy. Tylko sniffalem to. Co do efektow to opisalem wszystko chyba jeszcze na koncie MopsWolnaMolekula
wolna molekula
#mops
  • 495 / 22 / 0
Modyfikowany Bigos pisze:
Wiem ale wciągłem tyko troszku reszte skopciłem...
A jak sie to wapuje? Przyjemnie i wzglednie bezpiecznie jak analogi fenta? Czy lepiej zostac przy sniffie, bo iv sobie odpuszczam.
  • 59 / 1 / 0
Zamówione, podbijam pytanie o dawkowanie w moim wypadku (450kody luzik, 600mg mnie nieźle trzepie), i najbezpieczniejsze RoA.

Test wrzucę pewnie w środę, bo wtedy spodziewam sie paczki.
  • 469 / 9 / 0
Palenie coś_tam_działa, ale smak jest tak wybitnie obrzydliwy, że porzucam taką drogę administracji. Analogi fenta to przy tym delicje.

scalono - tur3k

post1981854.html#p1981854
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.