ODPOWIEDZ
  • 59 / 1 / 0
bele pisze:
Nie mam pojecia. Ale skoro sniff nie dziala to freebase. Mialem acetyl hcl i freebase i ten freebase donosowo chuja robil a po tym hcl sie zdziwilem. Zreszta u to nie pochodna fenta. Ale jak ktos sie odwazy pobrac z lasu to prosil bym o fotke lub skan pakietu organoleptycznie porownam bo strasznie drogo maja a takie 0.25 to max 2/3 dni zabawy bez grubszych wyskokow.
Ja dzisiaj zamawiam, jak tylko dostanę wrzucę fotę. Obym dostał do piątku :blush:
  • 16 / 1 / 0
Zamawiam to jakoś na dniach. Przetestuję dawki 100-200mg sniffem. Zobaczymy, czy jakkolwiek mnie zrobi, bo z tolerką też u mnie konkretnie.
  • 1874 / 96 / 127
Radzilbym wpierw zaczac od mniejszej dawki...szczegolnie jesli chodzi o leśne u4770
wolna molekula
#mops
  • 59 / 1 / 0
Właśnie, jakie proponujecie dawkowanie, jeśli jedyne doświadczenie w opio to dość częsta kodeina ale w dawkach 300-450mg? Poleciało zamowienie, wziąłem pół grama. Myślicie, że dobrym pomysłem będzie zrobienie z tego liquidu do e-papierosa?
  • 179 / 9 / 0
Jak oceniacie potencjał uzależniający tego opio w porównaniu z innymi substancjami z grupy agonistów receptorów opioidowych i jaka jest według was dawka ekwiwalentna U-47700 w stosunku do np. morfiny?
  • 219 / 18 / 0
Mam to zamówione od wyjebkowego vendora, ale przelewu nie zrobię dopóki sytuacja się nie wyklaruje, bo kto wie, czy nie wyjdzie z tego to samo, co przez wakacje u niego. Zresztą nawet nie zanosi się na odpowiedź z numerem konta w najbliższym czasie... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Potrzebuje informacji na temat dawkowania iv,ktoś coś? Bo z tego co widzę to ma bardzo duży potencjał.
  • 59 / 1 / 0
[CUT] - wycięto zbędny cytat do postu, którego tu już nie ma - tur3k
Jeep pisze:
Potrzebuje informacji na temat dawkowania iv,ktoś coś? Bo z tego co widzę to ma bardzo duży potencjał.
Zacznij od mniejszych, ja bym celował w 10-15 na start bez tolerki.
  • 2428 / 90 / 0
Dzis fkoncu mialem okazje poznac Heroine i jak dla mnie to lipszton te U-47700 bije fkurwe ten cały hel.. palilem z folii / zarowy i troche wciaglem chuja co mnie to kleplo a 300mg przerobilem w mniej niz godzine... a U-47700 przy sniffie klepało milusio ^_^
I z przykrosciom musze stwierdzić ,że te jebane opio to nie dla mnie , jednak niema to jak se przyjebać jakiegos skurwiałego ketona %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 6 / 0
Jakaś euforia i czas działania?
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.