Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
Na różowym forum pisano że ta alfa to oszustwo i bieda.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 858 / 50 / 0
Ja natomiast znalazłem:
A-PVP CR (MOD)
Trivial Name: α-PHpP
Synonyms: α-pyrrolidinoheptiophenone, alpha-PHpP, a-PHpP, PV8
Full Chemical Name: 1-phenyl-2-(pyrrolidin-1-yl)heptan-1-one
Molecular Formula: C17H25NO
Molecular Mass: 259.4 g/mol

Ktoś próbował?
  • 448 / 14 / 0
Przecież napisane jak byk, że to PV8. Żaden z tego zamiennik a-pvp, mierna namiastka. Jest o tym cały wątek.
  • 416 / 18 / 0
Siema.
Czy MDPHP jest norepinephrine-dopamine reuptake inhibitor, czy release agent?
Jeśli MDPV było reuptake inhibitor to MDPHP chyba też tak działa?
Bo człowiek widzi to, co wie.
Mies van der Rohe
  • 403 / 79 / 0
wszystkie te ketony z dłuższym ogonkiem niż etylowym działają jako NDRI, w tym też heksylowym (ogonek 6-węglowy). te z krótkim ogonkiem etylowym są czystymi releaserami, np. metkat, 3mmc/4mmc, buf
  • 1121 / 153 / 0
PV - 8 bynajmniej sort który dostałem szału nie robi, poza kiblem strasznym w nosie. Co innego polecacie?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 65 / 5 / 0
4CL PVP ale ostro rozwala nos, po dwóch kreskach po 50mg krwotoki z nosa miałem przez 3 dni.
08 lutego 2006Camilleri pisze:
Narkomanem jest się przez całe życie, ale ciąg to tylko epizod.
  • 1893 / 181 / 0
A co jest dobre do fapania z tych pirolidynek które się ostatnio pojawiły...?
  • 1342 / 48 / 0
Strzelam w ciemno, że a-PiHP się do tego nada. :diabolic: Nie wiem jak z MDPHP, ale też bym obstawiał tę substancję.
SESH
  • 3523 / 53 / 0
myślałem,że alfa wyrobi mi też tolerkę na 3 mmc a tu niespodzianka .3 mmc zadziałało jak na początku ,jest pięknie
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.