Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Wiem, ale tej pustki się nie pozbędziesz. Możesz ją zapchać jakimś hobby, ale i tak będziesz zmuszona nauczyć się z nią żyć, taki urok opiatów.
I jak Ci szło zmniejszanie dawek?
decozelll pisze:Ale to gdyby było takie proste to już dawno bym to zrobiła. Wiesz później ta pustka zostaje. Muszę coś ogarnąć jednak bo coraz bardziej martwię się o zdrowie. Latka lecą ,a mi zależy na życiu. Stoperan nie działa za to Loperamid już tak. Oczywiście w wyższych dawkach niż normalnie. Już podchodzilam do prób zjechania z dawki. Wiem na czym to polega i z czym to się je. Przeraża mnie po prostu to że zamiast krwi mam" kapsułki w żyłach "
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Przygodę z tramem zacząłem już 2 lata temu, ale tylko "raz na ruski rok" ogarniam butlę. Za pierwszym razem wziąłem 200 i od tamtego czasu zawsze 200- max 350 kilka razy (w sensie z dorzuceniem 150 parę godzinek później).
No i teraz, jako że miałem malutki ciąg, planuję wzmocnić dawkę do 450 na raz (ma wygrzać jak słońce w meksyku) więc pierwszy raz to złączę z benzo.
No i przerwa na co najmniej 2 miesiące (to jest ostatnia dawka kropli).
Taka mała rada dla rozpoczynających przygodę- nie zwiększajcie dawek. Jak przestanie działać, dorzućcie doraźnie leciutko coby się nie zmarnowało, i zróbcie przerwę. Potem powrót do tej samej dawki.
Dodam, że retardy na mnie działają CHUJOWO, straszne gówno co do efektywności fazy w porównaniu z kroplami z butli 96, też tak macie?
Kocham kodę, sedacje i ciepełko po niej, kocham wszelkie barbiturany i benzo, stymulantów zwyczajnie nienawidzę.
Spróbowałem ostatnio 200mg tramca retard pokruszonego to przez jakies 8h byłemn erwowy, lekko-średnia stymulacja, miałem dziwne uczucie podczas gadania z ludzmi, spociłem się i to dość ostro i to puściło własnie po wspomnianych 8h. Poczułem po prostu ulgę, że zaczyna puszcząc ale dopeiro fajnie sie zrobiło i błogo jak zarzuciłem 1mg alpry i poszedłem spokojnie spać. Jest jeszcze szansa dla tego?
@jevv Zawsze warto dać drugą szansę ;). Dorzuć benzosa do trampka, może będzie przyjemniej, ludzie mówią że tramadol i benzo dobrze ze sobą współgrają, być może zmniejszy to stymulację a nasili sedację.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Jest to moja pierwsza wizyta na forum tramadolu, jak i pierwsze starcie z Tramalem.
W opio mam male doswiadczenie, dwa razy heroina, kika razy designer opioids, kilka razy kodeina. Ostatni raz morfina 2 tyg. temu, ale przed tym grubo ponad rok nic.
Teraz to juz wlasciwie wczoraj podszedlem do tramca. Sugerujac sie wiedza wydarta z internetu na poczatek wrzucilem 250mg (t: 21:30) mocno rozkruszonych tabletek. Jako, ze jestem dosc podatny na dzialanie epileptyczne niektorych substancji, takze sugerujac sie internetem razem z Tramalem wrzucilem 10mg diazepamu w celu powstrzymania napadow drgawkowych.
Minelo prawie 1,5h - ciezko bylo sie dopatrzec jakis efektow, wiec zdecydowalem sie na dorzutke - 100mg (t: 22:55) rozkruszone na pyl i wymieszane na szybko z woda w szklance.
Czas mija, w pewnym momencie myslalem, ze czuje juz "cos", ale cos mi sie nie widzi dzialanie zamykajace sie w 5 minut. Dorzuta? Dorzuta - tym razem 200mg (t: 00:15) ze starta otoczka, rozkruszone na pyl i mieszane dosc intenswynie z woda przez 20-25 minut. Po tym nie bylo juz plywajacych kockow, tylko lekko zabarwiony na bialo roztwor.
No wiec lacznie 550mg, jest godzina 01:00. Obecnie tramadol faktycznie zaczyna dzialac - dominujacy efekt to rozuznienie miesni (bardzo przyjemne). Dodatkowo samopoczucie lepsze i leciutkie zaburzenia widzenia (nie widze malutkivh literek - obraz sie rozmywa). Posiedze jeszcze troche i zobacze czy moze sie to jeszcze rozwinie. Teraz mam kilka pytan:
Mozliwe jest, zeby diazepam podany wraz z tramadolem przycmil jego dzialanie? Dawka 10mg moze wydawac sie duza, ale ja mam tolerke na benzo.
Dwa, moze mi ktos poradzic? Jesli chcialbym jutro wieczorem (Wlasciwie to dzis) wrzucic tramca i tym razem bez dorzutek, tylko raz a dobrze, moge wrzucic 500-600mg jednorazowo (wraz z diazepamem)? Czy moze fakt malo koknretnego dzialania wynika z nie wiem, predyspozycji, moze ja po prostu potrzebuje wiecej?
Jestem facetem, waze 86kg z niewielka iloscia tkantki tluszczowej (ok 11%). 187cm wzrostu. Tygodniowo biegajac robie 20-35km. Cwicze na silowni (Glownie treningi wytrzymalosciowe). dobrze sie odzywiam, duzo spie i tylko czasami zatracam sie troche w narkotykach.
Dodam jeszcze, ze chcialbym wrzucic tyle, zeby miec na prawde dobrze. Radzilem sobie wielokrotnie z kryzysami, mam bogato wyposazona apteczke (w tym metadon). Powiedzcie mi ludzie, prosto z mostu, ile wrzucic na raz, zeby bylo dobrze, a nie smyru smyru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/masowiec.jpg)
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie
Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/alcohol_vs_marijuana.jpg)
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd
Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/sw_police_force.jpg)
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę
Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.