Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 2 / 0
Specjalnie dla was nagrałem audycję - zajmuje 24MB i trwa nieco ponad 30 minut [oczywiście pocięta], oto link :

Antyradio - Machina - Konopie [SpeedyShare]

[[Nagrywałem gdzieś tak do 21:40 czy coś...nie dam sobie ręki uciąć...]]

Moim zdaniem wyszło kiepsko...szczególnie denerwowali mnie prowadzący, którzy skakali z tematu na temat oraz wcinali się w wypowiedzi Artura nie dając mu dokończyć. Sam Artur też wypadł nieco słabo - nie dziwię się, i tak dałeś radę, jak na warunki w/w, ale mogłeś mniej się zająkiwać. Wiem, że zapewne starałeś się dobrze sformułować swoje wypowiedzi i oddać myśl, tylko wyszło tak na mój gust chaotycznie.

PS. Raczej nie nazwałbym tego debatą i nie tak to sobie wyobrażałem, ale winę ponoszą prowadzący. [hmmm...jakieś synonimy tego są ?]

Zapraszam do słuchania i komentowania, a tobie Artur życzę powodzenia w kolejnych bataliach.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007 przez LeszekMiller, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Swietna robota Leszku :), ja sluchalem na zywo Antyradio przez neta:). Uwazam ze ta audycja byla troche chaotyczna ale miala watek ostro prolegalizacyjny wszyscy byli w jednym zgodni. Pozatym Artur wyprowadzil pare watkow z mitologicznego podejscia spoleczenstwa do marihuany i za to brawa :) :-D
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007 przez zrytyberet, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Działa wam? Mi błędy się pojawiają przy rozpakowaniu.
  • 88 / 2 / 0
Rzeczywiście - nie sprawdziłem.

Już pakuję normalnie [wcześniej zrobiłem jakąś dziwną metodą] i zaraz wrzucam.

Proszę bardzo, życzę miłego słuchania : Antyradio - Machina - Konopie
[u góry też poprawiłem link]

Sprostowanie pierwszego postu: hmmm...czemu mi się ubzdurało że Artur się jąkał ?
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007 przez LeszekMiller, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 803 / 6 / 0
Dzieki Lechu! Właśnie słucham :-)
  • 196 / 4 / 0
Ehehe widze ze zainteresowanie duze nic dla walki o wolnosc konopi ;/
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Głos A. Radosza liczy się w mediach. Co mamy robić? Cegłami rzucac na ulicach? Samochody pułapki zastawiać? To już jest coś i daje dobry początek.

Szkoda, że tak mało osób aktywnie uczestniczy w tej walce. W tym ja :blush:
  • 196 / 4 / 0
Przynajmniej by podyskutowali w tym watku. Jak trzeba bedzie uzyje sie cegiel ;] .
  • 88 / 2 / 0
Cegieł z konopii ;]
  • 196 / 4 / 0
Jak najbardziej beda najskuteczniejsze w polu razenia [;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.