Antyradio - Machina - Konopie [SpeedyShare]
[[Nagrywałem gdzieś tak do 21:40 czy coś...nie dam sobie ręki uciąć...]]
Moim zdaniem wyszło kiepsko...szczególnie denerwowali mnie prowadzący, którzy skakali z tematu na temat oraz wcinali się w wypowiedzi Artura nie dając mu dokończyć. Sam Artur też wypadł nieco słabo - nie dziwię się, i tak dałeś radę, jak na warunki w/w, ale mogłeś mniej się zająkiwać. Wiem, że zapewne starałeś się dobrze sformułować swoje wypowiedzi i oddać myśl, tylko wyszło tak na mój gust chaotycznie.
PS. Raczej nie nazwałbym tego debatą i nie tak to sobie wyobrażałem, ale winę ponoszą prowadzący. [hmmm...jakieś synonimy tego są ?]
Zapraszam do słuchania i komentowania, a tobie Artur życzę powodzenia w kolejnych bataliach.
Już pakuję normalnie [wcześniej zrobiłem jakąś dziwną metodą] i zaraz wrzucam.
Proszę bardzo, życzę miłego słuchania : Antyradio - Machina - Konopie
[u góry też poprawiłem link]
Sprostowanie pierwszego postu: hmmm...czemu mi się ubzdurało że Artur się jąkał ?
Szkoda, że tak mało osób aktywnie uczestniczy w tej walce. W tym ja
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.