Antyradio - Machina - Konopie [SpeedyShare]
[[Nagrywałem gdzieś tak do 21:40 czy coś...nie dam sobie ręki uciąć...]]
Moim zdaniem wyszło kiepsko...szczególnie denerwowali mnie prowadzący, którzy skakali z tematu na temat oraz wcinali się w wypowiedzi Artura nie dając mu dokończyć. Sam Artur też wypadł nieco słabo - nie dziwię się, i tak dałeś radę, jak na warunki w/w, ale mogłeś mniej się zająkiwać. Wiem, że zapewne starałeś się dobrze sformułować swoje wypowiedzi i oddać myśl, tylko wyszło tak na mój gust chaotycznie.
PS. Raczej nie nazwałbym tego debatą i nie tak to sobie wyobrażałem, ale winę ponoszą prowadzący. [hmmm...jakieś synonimy tego są ?]
Zapraszam do słuchania i komentowania, a tobie Artur życzę powodzenia w kolejnych bataliach.
Już pakuję normalnie [wcześniej zrobiłem jakąś dziwną metodą] i zaraz wrzucam.
Proszę bardzo, życzę miłego słuchania : Antyradio - Machina - Konopie
[u góry też poprawiłem link]
Sprostowanie pierwszego postu: hmmm...czemu mi się ubzdurało że Artur się jąkał ?
Szkoda, że tak mało osób aktywnie uczestniczy w tej walce. W tym ja
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.