Fister pisze:Jedź na Camden market. Na przeciw tych wszystkich t-shirtów jest budka, dwóch fajnych chłopców sprzedaje tam herbaty z muchomorów itp. poproś ich ładnie i dyskretnie o normalne grzybki.
Jakich t-schirtow? Tam budek z koszulkami jest mnostwo.Jak dokladnie wyglada ta budka?? dokladniejsze info plisss
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Jest społecznie tolerowane, social dealers mają też luz.
Znam osoby uprawiające na własny użytek i mają dość na luzie - tak do uncji przy sobie jest warning.
https://www.gov.uk/penalties-drug-possession-dealing
Do 5 lat posiadanie, do 14 produkcja dystrybucja.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cannabis_ ... ed_Kingdom
Ludzie podpowiecie jakie benzo mamy w naszych angielskich aptekach? Jestem kompletnie zielona z ang nazwami, a nie raz by sie przydaly.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.