Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 3 / 0
nasienie14 pisze:
W jakich dawkach alprazolam, czy moge mieszac z piwem?
2-6 mg z max. 2-4 piwka, sam musisz zwiekszac dawke i zobaczyc jak bedzie na ciebie dzialal, nie radze pic do alpry wiecej niz 3-4 piwa bo robi sie nieprzyjemnie traci sie kontakt z rzeczywistoscia, zrywa ci hamulce, totalna amnezja wyjebka i odpierdalanie glupot, kreci sie w glowie i nagle budzisz sie na zajutrz po odpierdalaniu glupot z moralniakiem, baniak pusty i wyprany, zreszta bez sensu troche bo odpadłem około godziny 17 a zaczalem pic piwka o 15. 1-2 tabletki do 1-2 piwka zrobia bardzo fajna banie ale trzeba uwazac zeby nie przesadzic bo bedzie jak wyzej ^^
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 39 / 0
A tak bez przesadyzmu dla osoby nowej w te zabawke? Jak raz wzialem dwie tabletki alpraxu po 0.25mg to mnie zmoglo spac a ja bym mial brac 2mg. 0 tolerancji i nie jakos nie wiadomo jak sie musze nakrecic tylko zeby przyjemniej sie rozmawialo

Scalono - 909

PS jak myslicie co lepsze na wyjscie do ludzi polac sobie 1.5ml GBL czy 0.25/0.5 alpry?
  • 677 / 3 / 0
Głupie pytanie, spróbuj raz tego raz tego i zobaczysz która z tych substancji lepiej pasuje ci do wyjścia do ludzi, jebnij chociaż 4x 0,25 alpry i piwo i zobaczycz, powinno byc git jak nie to wiecej, ale ogolnie jak musisz lykac psychotropy albo pic płyn do felg żeby wyjść z domu to coś z tobą nie tak (bez urazy)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 39 / 0
Jak to mówią- nie znasz, nie oceniaj xD
Nie wiem skąd wywnioskowales, że nie moge wyjść z domu bez substancji psychoaktywnych.
Pytam i chce sprobowac pewnie w tych samych celach co ty- aby nadac każdemu takiemu wyjściu smaczek :D
  • 3964 / 150 / 0
Nycomed pisze:
nasienie14 pisze:
W jakich dawkach alprazolam, czy moge mieszac z piwem?
2-6 mg z max. 2-4 piwka
radzisz komus bez tolerki zaczynac od 2mg alpry w miksie z alko? :nuts:

kwestia osobnicza ale bez tolerki to i czasem 0,25mg wystarczy.
niedojebanie genetyczne
  • 677 / 3 / 0
Jadło się bez zadnej tolerki pół opakowania Xanaxu na głowe z moja dziewczyna jedynek i było git, conajwyżej uśniesz albo zerwie ci się film, dobra już się nie wypowiadam róbta co chceta, nie raz miesząło się z alko alpre w dawkach 6mg + ludzie bez tolerki to jedli ze mna i było git stad moja odpowiedz, jak się boisz to jedz tego mniej, zresztą po to sa robione opakowania z dawkami od 0,25 żeby od tego mona było zacząć i ustalić sobie dawka dla siebie wiec zacznij od tego 0,25 jak się boisz i znikam już stąd bo z tego co widze ludzie na moim osiedlu mają mocne głowy.

PS: Jeden znajomy jadl 10 mg alpry bez żadnej tolerki na benzo jakiejkolwiek i mowi ze pamięta ze jadl jeden tabs za drugim i nagle pyk budzi się następnego dnia rano , caly blister zjedzony a on nic nie pamięta , no cóż co kraj (osiedle) to obyczaj :)
  • 993 / 49 / 0
nasienie14 pisze:
A tak bez przesadyzmu dla osoby nowej w te zabawke? Jak raz wzialem dwie tabletki alpraxu po 0.25mg to mnie zmoglo spac a ja bym mial brac 2mg. 0 tolerancji i nie jakos nie wiadomo jak sie musze nakrecic tylko zeby przyjemniej sie rozmawialo
xanax+tramal albo inne opio = pewnosc siebie i niejedz benzo w duzych dawkach nawet jak niewyladujesz na komendzie to zrobisz sobie na ten genialny lek niepoczebna tolerke
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 559 / 40 / 0
Jak dla mnie to zdecydowanie wszystkie stymulanty. One mi zdecydowanie dodają bardzo dużo pewności siebie, nawet czasami aż za dużo. :p
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 2 / 0
GBL i Mateusz oczywiście :)
Uwaga! Użytkownik UwalniamEmocje jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 6 / 0
GBL i klonazepam... Ale również zanika samokontrola. Im więcej GBL tym bardziej stajemy sie podobni do zwierząt. Im więcej klonów tym odwaga by napaść na bank , kraść , bic. Cienka granica jest żeby przedobrzyć podobni jak z alko . Jak to mowia zalacza sie nieśmiertelność
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.