Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
EDIT:
Tutaj jakiś raporcik. Zapowiada się ciekawie:
http://www.bluelight.org/vb/threads/754 ... alogue-yet
Zróżnicowane opinie. Głównie opisywano a-POP jako bardzo lajtowe MDPV:
http://www.chemsrus.com/forum/6-stimula ... mitstart=0
Sniff nie wiem jak wypada bo jeblem w nos tego resztke z tego co odsypalem do vapo , ale niewiele tego bylo bo może max jakies 25-40mg,,, Coś tam posmyralo ale cieżko cokolwiek wiecej nt napisac po takij malej dawce...
Z tym ,że testowalem to w trakcie 24h ciągu na HEX-EN`nie także z powodu tolerki krzyżowej mogłem wołgle nie poczuć dzialania tego.
God bless America !!
smilewholesale.eu
Do wladz forum ktore mnie wyrzucily z dzialu "sprzedawcy" - jerstescie po prostu bardzo malymi ludzmi :(
Smacznego chłopaczku, pisz częściej bo kocham tfoje posty.
Życie to najlepszy narkotyk...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.