...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 196 / 4 / 0
gofel pisze:
i powiem wam że nie czuje bąby
to po co bedziesz palil jak nie czujesz bąby?
gofel pisze:
ja sie po prostu czuje normalnie ]
to jak się czułes jak nie braleś?
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC88 »
Siema :-D Ja juz poltora miesiaca nie jaram, fakt pije czesciej, ale w mniejszych ilosciach, od czasu do czasu jakies leki, ale zadko, i musze wam powiedziec ze dobrze sie czuje bez jarania :-P Wiem ze jeszcze sobie zajaram, ale chce miec przerwe, jeszcze papierosy ostatnio rzucilem, no troche to sie odbilo na mojej psychice, glownie tym ze ze jestem jeszcze bardziej nadpobudliwy :#: Wsumie jak nie jaram to wiecej czytam o tematyce uzywek itd i mnie do nich nie ciagnie, troche to dziwne ale tak mam :-p Najwazniejsze zeby uzywki byly urozmaiceniem zycia, a nie calym zyciem. Zycie na trzezwo moze byc fajne, ale wcale nie musi, zalezy jaka kto ma psyche, i duzo zalezy od otoczenia czlowieka.
PEACE
Uwaga! Użytkownik THC88 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
N
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008 przez neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
sorry jezeli sie myle..ale tak mi sie skojarzylo noooo...
bez urazy :-)
trzym sie z dala od głópich mysli...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
N
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2008 przez neta, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
Życie na trzeźwo to największa bania, ja tak uważam kiedyś wrzucałem sporo dziś trochę mniej nie zawsze i powiem że nic nie działa na człowieka tak świetnie jak tydzień trzeźwości, albo i dużej, gdyby dragi nie wpieprzały ho ho było by świetnie, co do ciśnień to różnie jest najgorzej oprzeć się MJ w końcu trawka nie uzależnia :-D ale strasznie spłyca duchowość (wypala/ogłupia) nie wiem jak to nazwać niszczy kreatywność, doradzał bym mocne tripy grzybowe potrafią dodać niezłej motywacji do życia na trzeźwo.
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
zrytyberet pisze:
gofel pisze:
i powiem wam że nie czuje bąby
to po co bedziesz palil jak nie czujesz bąby?
gofel pisze:
ja sie po prostu czuje normalnie ]
to jak się czułes jak nie braleś?
będe palil żęby poczuć się normalnie, jak nie palilem to czułem się chujowo, totalna deprecha, napisałem to w poście na pierwszej stronie tego wątku :D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
Życie na trzeźwo jest nudne... A ćpanie zawsze coś noweo do niego wnosi. Nie lubie byc trzeźwa chociaż bardzo sie staram (już całkiem długo mi się udawało) ale ostatnio się przełamałam. Nie wiem czy to dobrze ale jakos tak jest mi z tym lepiej. Nie czuję doła jak nic nie biorę, nawet za często o tym nie myślę, ale na bani jest weselej. I za to właśnie lubię dragi. Nawet jak zostaje sama na chacie nie czuję się samotna.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KrOwA »
zycie na trzezwo heh moze kiedys .... kiedy wszystko bylo proste......... teraz w sumie to ciezko by mi bylo przezyc tydzien bez czegokolwiek...szkoda czasu na niepalenie.........
zbyt pozytywna dlatego zakazana..........

I like the government and the police but most off all i like cannabis

jestem jak marihuana - uśmiejesz się ze mną do łez ...
jestem jak LSD - życie ze mną nabiera barw i kształtów ...
jestem jak SPEED - nie dam Ci zasnąć do rana ...
jestem jak morfina - szybkim środkiem znieczulającym ...
jestem jak CRAK - ze mną przeżyjesz prawdziwą euforię ...
  • 369 / 12 / 0
Minęła 5. doba. Jest chujowo. Pierwszego dnia myślałem o kolejnym strzale, drugiego z trudem już wstałem, trzeciego w ogóle tego nie zrobiłem. Myślałem, co to gówno ze mnie zrobiło? Nigdy więcej... Czwartego było jeszcze gorzej, zdychałem na kanapie, ledwo łapiąc oddech, przysypiając ze zmęczenia. Zaczęło mi sie tak konkretnie pieprzyć w głowie, że wpadałem w jakiś amok przy włączonym telewizorze - chodziłem z reporterami TVN24, relacjonowali jakieś wydarzenia. Jeszcze koszmary, że zamknęli mnie na 10 lat. Mogłem tak cały dzień, aż w końcu nie mogłem już dłużej spać. Piątego dnia zacząłem myśleć trzeźwiej. Dalej czuję się chujowo, ale zaczynam myśleć, że chętnie bym coś zarzucił, nie mówiąc już o szprycy - po prostu marzenie. Jednocześnie wiem, że nie mogę, tym bardziej rośnie chęć. Zaczynam sie zastanawiać, co mi właściwie zostało. Nic już nie mam, ćpanie to była ostatnia rzecz, którą miałem w życiu, wszystko poszło się jebać. Za tydzień będzie mnie jeszcze mniej skręcać, za dwa pewnie już prawie wcale i zostanie takie puste wrażenie, pusty odbiór rzeczywistości, poczucie beznadziei, brak chęci do czegokolwiek i kompletna rezygnacja, stany tęsknoty. Nawet się popłakałem na kilku filmach, psychika mi siada od każdego odstawiania...
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).