Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Morfina podana dostnie nie powoduje euforii a iv tak.
I to nie jest jakieś tam głupie powtarzanie tylko tak jest poprostu i tyle,wiem z własnych doświadczeń.
Jak u kogoś morfa-oralnie wywołuje euforie to może do końca nie wie jak można sie opiatami zajebać,takie moje zdanie,zaraz mi napiszą że ja wszystko wale iv ,ale co z tego???
Poprostu pisze jak jest biodostępność morfy z żołądka chyba coś około 35 procent przyjętej dawki.
Jak bym miał to bym strzelał i tyle.Jedzenie jest dobre dla chorych a nie dla narkomanów.
Ale pewnie większość z Was nimi nie jest nie?? ;-) ;-) wiec jeśli wam nie szkoda to jedzcie .A picie wywaru z maku a morfina-nawet sie nie wypowiadam.
Aha i morfa nie działa analogicznie do kodeiny jak ktoś napisał tylko w większych dawkach, to tak jakby powiedzieć że morfa działa analogicznie do heroiny,czyli by wychodziło z tego że wystarczy sie dużo kody nawpieprzać i stan jak po morfie czy herze. :nuts: pewnie że tak nie jest!!
Zresztą każdy robi jak chce,albo jak musi...
P-paranoi pisze: Heh, zauwazyl to chyba kazdy, kto troche czesciej odwiedza forum :) Co by nie mowic - z boku wrecz perfekcyjnie widac rozwoj nalogu.
chyba do jedzenia M nadaje sie lepiej druga strona czyli dupa-jak myslicie???
Faithless pisze:Tak. Tą stroną jest zdecydowanie wydajniej. Chociaż ja po dziś dzień się na ten numer nie odważyłem. Może kiedyś, haha.chyba do jedzenia M nadaje sie lepiej druga strona czyli dupa-jak myslicie???
Ze znanych mi relacji wynika, że opium (czyli morfina jakby nie patrzeć) podane tą stroną znacznie lepiej działa niż podane doustnie. Chyba, że zostanie wchłonięte przez wiadomo co. Hmm.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.