Pepejson pisze:Przy +70mg sniffem jest spory potencjał rekreacyjny, ale i zjazdowo/psychozowy :D
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
dzis wstalem rano i jakies takie kurwa bolesne i opuchniete miejsca po ifalkach no ale co sie dziwic jedna zyla a wzdłuż niej linia po ifalkach
odczynnik nie wiem sniff mnie nie klepl ale waporyzacja daje jebniecie sroge lepsze od ifalki nawet
w sumie korci mnie by znowu zamowic ale kurwa jak mam kilka godizn siedziec i ciagle buszki sciagac bo "sie chcE" to nie wiem
ale raczej po 1 szym lipca nie masz wielkiego wyboru 2fa 4fma IPH z tych sensowniejszych
Zalek33 pisze:edit : Zreszta praktycznie na kazdej stronie eph byla informacja ze to nie jest do cpania , a znajdzie sie i tak idiota ktory szuka w tym rekreacji ... kurwa top kek :wall:
Odczynnik pisze: Daj znać jak wygląda sprawa przy 100mg+ szpontem
Rozjebał mnie twój avatar. Skoro bardziej siada fizycznie przy wiekszej ściepie a efekty podobne to chyba nie opłaca się bez tolerki pakować do klamy większych niż 100mg kresek
Advisor pisze:Advisor: każdy giet to jeden grzech, np. :" tu masz za kontrolę przepływu informacji ruska szmato"
Advisor:"tutaj za nie udzielenie pomocy marynarzom na Kursku"
Advisor:"tu za bycie nacjonalistą"
Ale jak z euforia ? przy dawkach 20-50mg uświadczy oprócz poprawy nastroju lekką nienachalną euforię ?
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
Sandman222 pisze:Dorzutka oral też podziałała ale chyba trochę słabiej.
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.