Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1342 / 48 / 0
artur019 pisze:
Bo jest mocniejsze tylko to raczej "twardy" stymulant, który gdzieś tam w tle chce być empatogenem i mu to za bardzo nie wychodzi. Takie nie wiadomo co. Wjazd jest zajebisty, ale to właściwie tyle z zajebistych rzeczy, a goniąc to pierwsze wejście łatwo skończyć strutym i w schizach. Poza 100mg nie ma właściwie po co wychodzić, bo zwała po tym nie jest warta fazy.
Ja w stosunku do ketonów rzadko kiedy używam określenia "empatogeny". Moim zdaniem to jedne z najbardziej egoistycznych i hedonistycznych narkotyków jakie istnieją. Liczy się tylko euforia, a w przypadku 3-cmc euforia jest solidna.
SESH
  • 1628 / 196 / 0
Empatia wynika z euforii zazwyczaj. Szkoda, że tylko przez pierwszych 10 podejść.
  • 137 / 10 / 0
godny następca 4-BMC, ba, nawet bardziej dający więcej chęci do działania i życia
  • 4902 / 855 / 0
Przeczytalem caly temat , no i wszyscy pisza zeby ladowac sniffa bo oral nie klepie... Tutaj jest inne info http://wolnamolekula.info/3-cmc-metakle ... ch-euforie.

Pisze rowniez ze silniejsze niz 4bmc, ktore zazwyczaj podawane bylo oralnie.

Zauwazylem tez w temacie, ze te sorty z 2014r byly bardziej euforyczne a mniej speedujace , teraz z opisow wynika ze jest na odwrot. To jak to wkoncu badac panowie, sniff czy oral? Jutro badania.
  • 1628 / 196 / 0
Sniff. Oralem trzeba załadować o wiele więcej, bo jak kiedyś próbowałem 150mg w nos i 150mg oralnie to tą drugą opcję poczułem ze 2 razy słabiej.

Oczywiście może się okazać, że oral z 200-250mg robi robotę, więc najlepiej sprawdź obydwie drogi w imię nauki! :-D
  • 4902 / 855 / 0
Dobra , jutro bede testowal sniff . Pierw 150mg + 200mg jak juz oslabnie . Tolerka bardzo mala na serotoninowce. A za tydzien przyjme bombke z 250-300mg + ewentualnie jakis sniff podejrzewam. Wszystko wam opisze, chyba ze sniff bedzie tak zajebisty, ze bedzie mi szkoda substancji na orala, mam tylko 1g na testy ;)
  • 1628 / 196 / 0
Tak na prawdę to nie jest serotoninowiec, tylko raczej silny stymulant. Pisałem już kilka razy, że EC50(nM) dla tego związku wynoszą odpowiednio:

3-CMC:
NA: 50
DA: 50
5-HT: 400

Dla porównania jeszcze metkatynon:
NA: 25
DA: 50
5-HT: 4200+
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2015 przez artur019, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4902 / 855 / 0
Chodzilo mi raczej o to, ze zarzucalem cos serotoninowego takze moge nie poczuc , wlasciwego profilu substancji . Wiem , ze to rusza wszystkie neuroprzekazniki :)
  • 413 / 10 / 0
jak wygląda sytuacja ze szkodliwością/porównanie do klefedronu? Rzecz równie szkodliwa, nieco mniej, w kurwę niezdrowa ?
  • 1911 / 434 / 4
serotoninowy pisze:

Zauwazylem tez w temacie, ze te sorty z 2014r byly bardziej euforyczne a mniej speedujace , teraz z opisow wynika ze jest na odwrot. To jak to wkoncu badac panowie, sniff czy oral? Jutro badania.
SNIFF przede wszystkim da Ci więcej euforii... będzie ona trwała podobnie do mefedronowej w zależności od tolerki około 20-30min ... potem będzie słabnąć i utrzyma się taka lajtowa stymulacja, w trzeciej fazie ( która moim zdaniem jest przejebana z uwagi na dwie drogi wyboru )... jak przyjebiesz nieco większą dawkę otrzymasz takie 70% początkowej fazy, która też będzie krócej trwała - ale działa... co najgorsze jak przyjebiesz sobie - to bierz pod uwage "ciekawy zjazd" im więcej dorzutek tym ciekawszy :gun:

natomiast jak oprzesz się pokusie kolejnej dorzutki... zaliczysz lekka tachykardię na końcu, której pomoże głupia melisa z magnezem i idziesz spać...

przy oralu - efekty oczywiście tez ciekawe - co najlepsze DŁUŻSZE... porównując to do euforii snifowanej dostajesz takie 60% przy oralu... ale cieszy się nawet do 3 godzin "ciekawa stymulacją" ... chęć na dorzutkę bardzo podobna pzy obu metodach

wszystkie dane opisane wynikły z obserwacji azjatyckich szczurów, dośc dobrze zbudowanych, otrzymujących odp diete oraz sen
trąpka pisze:
jak wygląda sytuacja ze szkodliwością/porównanie do klefedronu? Rzecz równie szkodliwa, nieco mniej, w kurwę niezdrowa ?
szkodliwoc "wydaje się" mniejsza, ale na pewno większa od 3MMC, trochę daje po jelitach zwł kiedy testuje sie na szczurze 3g w ciągu doby :blush:
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.