Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
Od jakiegoś czasu zdarza nam się użyć płynu do soczewek - dużo taniej wychodzi a też zminiejsza dyskomfort. Może nie wybiela oczu całkowicie ale też nie o to mi chodzi - choć i tak wygląda się dużo lepiej.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 139 / 11 / 4
toż to z tymi visine większy przypal niż bez kropli, oczy białe jak hoy. Ja nigdy nie używam kropli bo po co? Nawet jak mam jakieś ważne spotkanie to staram się ogarnac, i wychodzi mi to na dobre.
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
Różnie bywa, ja miewałem czasem tak ujebane gały (szczególnie w okresie pylenia - alergik), że bez kropli ani rusz.

Uwaga! Dobra wiadomość! Starazoliny wróciły do sprzedaży!!! W trochę innych buteleczkach, wg mnie wygodniejszych :) Zajebiście :D
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 18 / / 0
mr_b pisze:
Od jakiegoś czasu zdarza nam się użyć płynu do soczewek - dużo taniej wychodzi a też zminiejsza dyskomfort. Może nie wybiela oczu całkowicie ale też nie o to mi chodzi - choć i tak wygląda się dużo lepiej.
W 100% polecam płyn do soczewek, faktycznie efekty nie są całkowicie idealne, ale wystarczające by bez wstydu się pokazać na mieście.
  • 71 / / 0
najlepsze krople to betadrin ale tylko na recepte co nie jest problemem dla np. alergików
  • 23 / / 0
Visine działają bardzo dobrze, wpuściłem sobie ostatnio kontrolnie kropelkę do lewego oka i wytrzeźwiało mi momentalnie, polecam widok w lustrze przy jednym zbakanym oku ;)
  • 5184 / 913 / 0
sulfacetamidum polpharma - bardzo dobrze i szybko wybielaja czerwone oczy
Starazolin rowniez dobry- przewaga ze bez recepty

U mnie dochodzi jeszcze noszenie soczewek wiec to przekrwienie czasami bylo ogromne.
Uwaga! Użytkownik ledzeppelin2 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 1 / 0
Najlepsze krople do oczu to zdecydowanie Visine. Inne krople nie wybielają oczu tak dobrze jak te.
  • 12629 / 2442 / 0
Visine z niebieską etykietą. Używam sporadycznie, w sytuacjach, kiedy nie mogę się komuś pokazać ze zjaranymi oczami. Unikałbym kontaktu wzrokowego, wkręcał sobie, że ten ktoś wie..., a tak mam spokój, choć faktycznie oczy stają się nienaturalnie białe. Normalnie, na miasto, wśród znajomych - już dawno przestałem się "wstydzić" zjaranych oczu.
  • 1854 / 215 / 37
Ja uzywam tylko tych:

[ external image ]

W/g mnie najlepiej sie sprawdzaja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.