Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 1513 / 26 / 0
Od jakiegoś czasu zdarza nam się użyć płynu do soczewek - dużo taniej wychodzi a też zminiejsza dyskomfort. Może nie wybiela oczu całkowicie ale też nie o to mi chodzi - choć i tak wygląda się dużo lepiej.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 139 / 11 / 4
toż to z tymi visine większy przypal niż bez kropli, oczy białe jak hoy. Ja nigdy nie używam kropli bo po co? Nawet jak mam jakieś ważne spotkanie to staram się ogarnac, i wychodzi mi to na dobre.
Uwaga! Użytkownik kubbka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
Różnie bywa, ja miewałem czasem tak ujebane gały (szczególnie w okresie pylenia - alergik), że bez kropli ani rusz.

Uwaga! Dobra wiadomość! Starazoliny wróciły do sprzedaży!!! W trochę innych buteleczkach, wg mnie wygodniejszych :) Zajebiście :D
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 18 / / 0
mr_b pisze:
Od jakiegoś czasu zdarza nam się użyć płynu do soczewek - dużo taniej wychodzi a też zminiejsza dyskomfort. Może nie wybiela oczu całkowicie ale też nie o to mi chodzi - choć i tak wygląda się dużo lepiej.
W 100% polecam płyn do soczewek, faktycznie efekty nie są całkowicie idealne, ale wystarczające by bez wstydu się pokazać na mieście.
  • 71 / / 0
najlepsze krople to betadrin ale tylko na recepte co nie jest problemem dla np. alergików
  • 23 / / 0
Visine działają bardzo dobrze, wpuściłem sobie ostatnio kontrolnie kropelkę do lewego oka i wytrzeźwiało mi momentalnie, polecam widok w lustrze przy jednym zbakanym oku ;)
  • 5108 / 886 / 0
sulfacetamidum polpharma - bardzo dobrze i szybko wybielaja czerwone oczy
Starazolin rowniez dobry- przewaga ze bez recepty

U mnie dochodzi jeszcze noszenie soczewek wiec to przekrwienie czasami bylo ogromne.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 86 / 1 / 0
Najlepsze krople do oczu to zdecydowanie Visine. Inne krople nie wybielają oczu tak dobrze jak te.
  • 12489 / 2425 / 0
Visine z niebieską etykietą. Używam sporadycznie, w sytuacjach, kiedy nie mogę się komuś pokazać ze zjaranymi oczami. Unikałbym kontaktu wzrokowego, wkręcał sobie, że ten ktoś wie..., a tak mam spokój, choć faktycznie oczy stają się nienaturalnie białe. Normalnie, na miasto, wśród znajomych - już dawno przestałem się "wstydzić" zjaranych oczu.
  • 1854 / 215 / 37
Ja uzywam tylko tych:

[ external image ]

W/g mnie najlepiej sie sprawdzaja.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.