UPs nie ten dział myślałem że pisze w Tasiemcu ale proszę nie przenosić bo istotny!
zrobilem maczanke we czwartek z szalwii lekarskiej w stosunku 1:50. Pierwszy buch wyjebal w kosmos aczkolwiek masa byla dosc psychodeliczna. Z nastepnymi buchami bomba coraz slabsza, trwająca ok 30-45min. Czwartek- niedziela mysle ze spalilem ok. 4g. Z kolezka spalilismy 5g w sobote w niedziele mózg wyprany. Ogolnie smacznie sie pali, fajny substytut do mj ale kuzwa łatwo wpasc w ciąg.
Jeszcze przy tak dobrym kanna, to już wgl. :)
Wydaje się bezpieczna, szkoda że leci. Mam nadzieje że jest jakis odpowiednik
w ciag latwo wpasc, taka natura tych zwiazkow. ale banie faktycznie z czasem sie elegancko ogarnia bo pierwsze palenia gdy nie zna sie tego umiaru, konczace sie z chwila wypuszczenia bucha mysla, 'kurwa za duzo' -
kara 100%
szalonykot pisze:jakbym właśnie wystawił głowę nad powierzchnię wody pod która byłem długo zanurzony.
tez po zlapaniu bucha zaraz wpadam w wir wydarzen codziennosci ale bardziej na zasadzie "no, teraz moge dzialac".
dla mnie to kanna ma w swoim dzialaniu taka 'swiezosc', ktora za kazdym razem mnie 'odmula' w specyficzny kannabinoidowy sposob i dzieki temu sie nie nudzi, podobna rzecz jaka kiedys odczuwalem przy ur144.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.