UPs nie ten dział myślałem że pisze w Tasiemcu ale proszę nie przenosić bo istotny!
zrobilem maczanke we czwartek z szalwii lekarskiej w stosunku 1:50. Pierwszy buch wyjebal w kosmos aczkolwiek masa byla dosc psychodeliczna. Z nastepnymi buchami bomba coraz slabsza, trwająca ok 30-45min. Czwartek- niedziela mysle ze spalilem ok. 4g. Z kolezka spalilismy 5g w sobote w niedziele mózg wyprany. Ogolnie smacznie sie pali, fajny substytut do mj ale kuzwa łatwo wpasc w ciąg.
Jeszcze przy tak dobrym kanna, to już wgl. :)
Wydaje się bezpieczna, szkoda że leci. Mam nadzieje że jest jakis odpowiednik
w ciag latwo wpasc, taka natura tych zwiazkow. ale banie faktycznie z czasem sie elegancko ogarnia bo pierwsze palenia gdy nie zna sie tego umiaru, konczace sie z chwila wypuszczenia bucha mysla, 'kurwa za duzo' -
kara 100%
szalonykot pisze:jakbym właśnie wystawił głowę nad powierzchnię wody pod która byłem długo zanurzony.
tez po zlapaniu bucha zaraz wpadam w wir wydarzen codziennosci ale bardziej na zasadzie "no, teraz moge dzialac".
dla mnie to kanna ma w swoim dzialaniu taka 'swiezosc', ktora za kazdym razem mnie 'odmula' w specyficzny kannabinoidowy sposob i dzieki temu sie nie nudzi, podobna rzecz jaka kiedys odczuwalem przy ur144.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?