a i ostatnio mówiłem do lekarza że czytałem że coś tam taki i taki lek jest fajny....
to odp.....za dużo pan czyta i zawraca sobie głowe zagadnieniami których nie rozumie...niech pan da sobie spokój i zajmie się tym co ja dam
Jak mam go przekonać do fenelyzyny lub innego leku ...i jak argumentować dla czego ten
wykazując wiedzę pani goździkowej
Ale niestety młody gościu przeniósł się daleko ....a co sądzicie o babach w średnim wieku
http://www.ndrugs.com/?s=phenelzine
qiuru18 pisze:próbowałem moklo i sele ....jak bym miał wybrać to moklo
zlysmok pisze:poki co biore moklo+ selegileine 600m i do 60 selegiliny efekty nie sa jakies zaczhwycjace
harima pisze:Jestem mega ciężkim przypadkiem i nic oprócz Mao na mnie nie działa. Moklobemid był świetny ale z czasem przestał w ogóle wykazywać jakiegokolwiek działania antydepresyjnego/antylękowego.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.