#mops
Ja mówie, oddam Ci gram
Musze żyć
Daj mi noc
Żyję jak wszyscy śpią
CzeskiBaron pisze: Meta to nie tania dziwka do lansum tylko klucz do sukcesu, jeśli się nim dobrze dysponuje.
Wez co Ty w ogole pierdolisz gosciu. Meta to nie tania dziwka ? Jak na dawkowanie i ile mozna wyciagnac z wora to wychodzi taniej niz feta- wiec to jest tania dziwka. Poza tym zniszczyla zycie setka tysiecy ludzi a Ty pierdolisz o odnoszeniu sukcesow? Zal mi takich ludzi jak Ty, pewnie to cpanie zamydlilo Ci oczy. Jedna z najbardziej uzalezniajacych substancji psychicznie znanych ludzkosci ma byc kluczem do sukcesu? Moze w poczatkowym stadium wjebania- taka iluzja, fatamorgana. A pozniej zostaniesz smieciem ze zniszczonym ryjem i psychika. Pozdrawiam.
serotoninowy pisze:CzeskiBaron pisze: Meta to nie tania dziwka do lansum tylko klucz do sukcesu, jeśli się nim dobrze dysponuje.
Wez co Ty w ogole pierdolisz gosciu. Meta to nie tania dziwka ? Jak na dawkowanie i ile mozna wyciagnac z wora to wychodzi taniej niz feta- wiec to jest tania dziwka. Poza tym zniszczyla zycie setka tysiecy ludzi a Ty pierdolisz o odnoszeniu sukcesow? Zal mi takich ludzi jak Ty, pewnie to cpanie zamydlilo Ci oczy. Jedna z najbardziej uzalezniajacych substancji psychicznie znanych ludzkosci ma byc kluczem do sukcesu? Moze w poczatkowym stadium wjebania- taka iluzja, fatamorgana. A pozniej zostaniesz smieciem ze zniszczonym ryjem i psychika. Pozdrawiam.
Jak masz słaby beret, to Cie ryje, a morde najlepiej przemywać , bo niszczy sie od drapania, wiec jesli nie potrafisz tego ogarnąc, to zajebiscie sobie radzisz z węzem.. Buk wenszuf. Najelpiej prysznic z rana i sie nie drapiesz po ryju.
Ja mówie, oddam Ci gram
Musze żyć
Daj mi noc
Żyję jak wszyscy śpią
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.