#mops
Ja mówie, oddam Ci gram
Musze żyć
Daj mi noc
Żyję jak wszyscy śpią
CzeskiBaron pisze: Meta to nie tania dziwka do lansum tylko klucz do sukcesu, jeśli się nim dobrze dysponuje.
Wez co Ty w ogole pierdolisz gosciu. Meta to nie tania dziwka ? Jak na dawkowanie i ile mozna wyciagnac z wora to wychodzi taniej niz feta- wiec to jest tania dziwka. Poza tym zniszczyla zycie setka tysiecy ludzi a Ty pierdolisz o odnoszeniu sukcesow? Zal mi takich ludzi jak Ty, pewnie to cpanie zamydlilo Ci oczy. Jedna z najbardziej uzalezniajacych substancji psychicznie znanych ludzkosci ma byc kluczem do sukcesu? Moze w poczatkowym stadium wjebania- taka iluzja, fatamorgana. A pozniej zostaniesz smieciem ze zniszczonym ryjem i psychika. Pozdrawiam.
serotoninowy pisze:CzeskiBaron pisze: Meta to nie tania dziwka do lansum tylko klucz do sukcesu, jeśli się nim dobrze dysponuje.
Wez co Ty w ogole pierdolisz gosciu. Meta to nie tania dziwka ? Jak na dawkowanie i ile mozna wyciagnac z wora to wychodzi taniej niz feta- wiec to jest tania dziwka. Poza tym zniszczyla zycie setka tysiecy ludzi a Ty pierdolisz o odnoszeniu sukcesow? Zal mi takich ludzi jak Ty, pewnie to cpanie zamydlilo Ci oczy. Jedna z najbardziej uzalezniajacych substancji psychicznie znanych ludzkosci ma byc kluczem do sukcesu? Moze w poczatkowym stadium wjebania- taka iluzja, fatamorgana. A pozniej zostaniesz smieciem ze zniszczonym ryjem i psychika. Pozdrawiam.
Jak masz słaby beret, to Cie ryje, a morde najlepiej przemywać , bo niszczy sie od drapania, wiec jesli nie potrafisz tego ogarnąc, to zajebiscie sobie radzisz z węzem.. Buk wenszuf. Najelpiej prysznic z rana i sie nie drapiesz po ryju.
Ja mówie, oddam Ci gram
Musze żyć
Daj mi noc
Żyję jak wszyscy śpią
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.